Ο καταδικασμένος παιδεραστής Γεωργιάδης «έδωσε» τον Μητσοτάκη: Μου ζήτησε να φύγω από το προσκήνιο μέχρι να “κάτσει” το θέμα

Η υπόθεση του είναι λογικό να προκαλεί αηδία και αποτροπιασμό σε κάθε Έλληνα με, στοιχειώδεις έστω, ηθικές αρχές.

Μια υπόθεση απίστευτα ανήθικου περιεχομένου με αναμφισβήτητη πολιτική διάσταση, από την στιγμή που ο καταδικασμένος παιδεραστής είναι έμπιστος και στενός συνεργάτης του νυν αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη. Λέμε «είναι» και όχι «ήταν», γιατί ο ίδιος ο Γεωργιάδης στην απολογία του είπε ότι είναι 40 χρόνια φίλος του Μητσοτάκη, πως είναι το δεξί του χέρι, ότι ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου για την προεδρία της Ν.Δ., πως αυτός παρέλαβε το κόμμα την επόμενη και ότι όταν λίγες ημέρες μετά έσκασε το θέμα και στην Ελλάδα ο Μητσοτάκης του είπε: «Φύγε από το προσκήνιο για δυο τρεις μήνες, μέχρι να κάτσει το θέμα, δεν πρόκειται να δικαστείς, θα είσαι πίσω κανονικά»!

Κατάληψη αστυνομικού τμήματος από αντεξουσιαστές φοβάται η ΕΛΑΣ



ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Κατάληψη από αντεξουσιαστές αστυνομικών τμημάτων φοβάται το επόμενο διάστημα η ηγεσία της ΕΛΑΣ, όπως προκύπτει με έγγραφό της από τις 19 Φεβρουαρίου μέσω του οποίου ζητά τη λήψη έκτακτων μέτρων ασφαλείας.
Ειδικότερα, η ΕΛΑΣ υπογραμμίζει με έγγραφο της προς τις αστυνομικές υπηρεσίες,  να εντατικοποιήσουν «τα λαμβανόμενα αστυνομικά μέτρα σε εγκαταστάσεις και κτήρια όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες προς πρόληψη-αποτροπή δράσεων αιφνιδιαστικού χαρακτήρα με τη μορφή συμβολικής κατάληψης ή παρέμβασης, καθώς και οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος τους».

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΠΑΙΡΑΜ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

TΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Η Νατάλια Μπαϊράμ, είχε έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2016 και είχε καταθέσει στις ελληνικές αρχές για το κύκλωμα.Η Μολδαβή δικηγόρος εκπροσωπούσε κυρίως παιδιά, θύματα διακίνησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.Η κ. Μπαϊράμ, είχε δώσει τότε (29/01/2016) συνέντευξη στο δίκτυο Hellasnet και συγκεκριμένα στην εκπομπή Live με τον Κώστα Αργυρό.

Η δολοφονία του μεσίτη-Η εκτέλεση ενός πράκτορα ΠΡΟΠΟ...κατα λάθος και ο αλβανός δολοφόνος που ομολόγησε αλλά στην συνέχει αναίρεσαι.

Μια «κατά παραγγελία δολοφονία» που ενδέχεται να είχε… λάθος θύμα!
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου μεσίτη Γιάννη Βλαντίκα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε «πακεταρισμένο» στο Χαλάνδρι, καθώς στο μακρινό παρελθόν φέρεται να είχε συνδεθεί με μια κατά παραγγελία δολοφονία που ενδέχεται να είχε… λάθος θύμα!Η έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Αττικής πήρε διαστάσεις θρίλερ, όταν αποκαλύφθηκαν σκοτεινά μυστικά που ξεπερνούν και τη φαντασία του πιο ευφάνταστου συγγραφέα αστυνομικών βιβλίων. Αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στα κίνητρα της δολοφονίας και τον αυτουργό της, οι αστυνομικοί «σκόνταψαν» σε μια άλλη ανθρωποκτονία, με θύμα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Νέο Κόσμο, το μακρινό 2003!

Ποινική έρευνα για την απομάκρυνση ηλικιωμένου ομοφυλόφιλου από γηροκομείο απο την εισαγγελέα του Α.Π.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΙΝΟΥ

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ηλικιωμένος με σοβαρά προβλήματα υγείας, εκδιώχθηκε από γηροκομείο, στην περιοχή των Καλαβρύτων επειδή είναι …ομοφυλόφιλος.
Η κ. Δημητρίου με παραγγελία της στην Εισαγγελία Καλαβρύτων ζητεί να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί και αδίκημα που τιμωρείται με τις διατάξεις του αντιρατσιστικού νόμου. 

Η δολοφονία του Γκαλιμάνη-Τα συμβόλαια θανάτου-Η υπόθεση Energa και η εκτέλεση του πακιστανού που στοίχισε 30.000 ευρώ


Θρίλερ με το συμβόλαιο θανάτου-μαμούθ για τον Πακιστανό - Τι ψάχνει η ΑντιτρομοκρατικήΠέπλο μυστηρίου καλύπτει μέχρι σήμερα το συμβόλαιο θανάτου που η μαφία των φυλακών είχε στα σκαριά με στόχο έναν Πακιστανό, ο οποίος, προς το παρόν, σημειώνεται ως ο άγνωστος Χ στο παζλ της υπόθεσης που θυμίζει θρίλερ.
Όπως προκύπτει, η μαφία που σφράγιζε κοντράτα θανάτου είχε ειδίκευση στα σχέδια εξόντωσης βασικών μαρτύρων και εμπλεκομένων σε μεγάλες υποθέσεις που πλέον βρίσκονται στο στάδιο της δικαστικής διερεύνησης, όπως για παράδειγμα αυτή της Energa.