ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!O ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΗΣ:"ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ novartis"-Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-Η ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγγελεας αγγελης
Του Άρη Σπίνου

Σοβαρά  ερωτηματικά έχει προκαλέσει η αιφνίδια αντικατάσταση του αντιεισαγγελέα του ΑΠ Ιωάννη Αγγελή, από το θέση του επόπτη της Εισαγγελίας Διαφθοράς και της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, οι οποίες χειρίζονται σημαντικότατες δικογραφίες, όπως είναι οι υποθέσεις της Novartis και του KEΕΛΠΝΟ.

Συνεταιριστική τράπεζα Λέσβου-Λήμνου: Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του σκανδάλου

Αποτέλεσμα εικόνας για συνεταιριστικη τραπεζα λεσβου
Του Άρη Σπίνου
Με την ολοκλήρωση της εξέτασης από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Νίκου Σαμαρά, εσωτερικού ελεγκτή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου, την επίμαχη περίοδο κατά την οποία έγιναν τα μεγάλα ανοίγματα της τράπεζας προς συγκεκριμένο επιχειρηματία, συνεχίστηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η πολύκροτη δίκη του σκανδάλου των θαλασσοδανείων της Τράπεζας.

Τοποθέτηση οδοφωτισμού στον Άλιμου.Ένας διαγωνισμός 3,3 εκ. ευρώ με...πολλά ερωτηματικά.Για σκάνδαλο μεγατόνων μιλάει η αντιπολίτευση.

Με ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή Αλίμου γνωστοποιεί στους δημότες ότι το μεγάλο έργο της αντικατάστασης όλου του οδοφωτισμού του Αλίμου με νέα φωτιστικά σώματα led πρόκειται να υλοποιηθεί.Ωστόσο, σας θυμίζουμε ότι η Αντιπολίτευση υπέβαλε Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση εναντίον του διαγωνισμού, καταγγέλοντάς ότι είναι παράνομος, άκυρος και ασύμφορος, προσπαθώντας να σταματήσει τη διαδικασία ευόδωσης και υλοποίησης του έργου.

Στο Εδώλιο για ρευματοκλοπή ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σπυράκης

Μία… βεβαίωση πριν την αθώωση ο Νεκτάριος Σφυράκης

Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή όμως φαίνεται να έχει καταβάλει όλες τις δόσεις της ρύθμισης Στο τέλος της δικαστικής του περιπέτειας φαίνεται πως βρίσκεται ο Νεκτάριος Σπυράκης, ο οποίος κατηγορείται για ρευματοκλοπή.