Να γιατί ο «μεγάλος δημοσιογράφος» Νίκος Ευαγγελάτος δεν «βλέπει» τα εικονικά τιμολόγια Κοκλώνη και την κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του! Το «χρυσό» συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το OPEN και την εταιρεία Barking Well Media του ελεγχόμενου από την δικαιοσύνη trash παρουσιαστή.


edolio5 team

Απορούσαμε και εμείς πως είναι δυνατόν ο αδέκαστος και μεγάλος ερευνητής Νίκος Ευαγγελάτος να μην κάνει αναφορά στα εικονικά τιμολόγια των 6,9 εκατ. ευρώ που κατηγορεί η ΑΑΔΕ τον Κοκλώνη αλλα ούτε και στην κακουργηματική δικογραφία που τον εμπλέκει ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης. 

Όλα έχουν την απάντηση τους. 

Κρατιέστε; Η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε με τον… Νίκο Κοκλώνη, με τις υπογραφές μάλιστα να έχουν πέσει, και πάει στη μεσημεριανή ζώνη του Open, τις τύχες της οποίας κρατά το αφεντικό της Barking Well Media! Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Στεφανίδου θα έχει εκπομπή με ανάλογο περιεχόμενο με το «Tlive» που παρουσιάζει στον Alpha και θα βγαίνει στον αέρα την ώρα που παίζει η εκπομπή της Ζαρίφη, μετά την ολοκλήρωση του μεσημεριανού δελτίου του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη! Είναι προφανές ότι ο «Mister ψυχαγωγία» του Open Νίκος Κοκλώνης τής έδωσε γη και ύδωρ για να τη δελεάσει και να την εντάξει στο team των παρουσιαστών των οποίων έχει αναλάβει την παραγωγή των εκπομπών τους!

Κάτι έλεγε ο Νίκος Κακαουνάκης για τέτοιου είδους συμφωνίες αλλά δεν είναι του παρόντος. Δεν μπορούμε πάντως να θεωρήσουμε ότι το χρυσό συμβόλαιο της συζύγου έγινε για να μην δημοσιοποιηθεί το «σκάνδαλο Κοκλώνη» από τον Ευαγγελάτο. Ο Νίκος ήταν πάντα έντιμος και δεν έκανε ποτέ τέτοια πράγματα. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι για να κλείσει τα στόματα των κακοπροέραιτων τώρα είναι που θα κάνει ρεπορτάζ. Αν πάντως δεν έχει τα πορίσματα και τις μηνυτήριες αναφορές της ΑΑΔΕ και της αρχής καταπολέμησης του μαύρου χρήματος με χαρά εμείς εδώ στο edolio5 να του τα δώσουμε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !