Ψάχνουν τρόπο για άμεση απεμπλοκή! Οι δικαστικές περιπέτειες του υπόδικου για κακούργημα Αλέξανδρου Εξάρχου και οι «σκιές στο προφίλ» των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη! Οι δεύτερες σκέψεις των 2 ισχυρών της Attica και της Intrakat για τον συνέταιρο τους και τα μπλεξίματα που φοβούνται με την δικαιοσύνη εξαιτίας του παρελθόντος.


Του ειδικού συνεργάτη

Χθεσινοί φίλοι... πολύ πιθανόν αυριανοί εχθροί!

Μπορεί προς το παρόν να περνάει κάτω από τα ραντάρ των δημοσιογράφων η ενόχληση που έχουν οι 2 γνωστοί εφοπλιστές Μπάκος και Καϋμενάκης με τον συνέταιρο τους Αλέξανδρο Εξάρχου αλλά σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του edolio5 κάνουν δεύτερες σκέψεις προκειμένου να βρουν τρόπο απεμπλοκής τους από αυτόν. 

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο αφού ο Εξάρχου κατάφερε για μεγάλο διάστημα να λειτουργεί αντ' αυτών σε στρατηγικές συμφωνίες και επαφές με την κυβέρνηση. 

Το γεγονός όμως ότι πρόσφατα του επιβλήθηκε εγγύηση μαμούθ 500.000€ προκειμένου να μην προφυλακιστεί για την υπόθεση της σύμβασης 717 όπως αποκάλυψε το edolio5 , είναι κάτι που δεν θέλουν να φορτωθούν ως σκιά οι 2 οι γνωστοί επιχειρηματίες που επιθυμούν να διατηρούν άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση, αγοράζοντας και 2 περιφερειακά κανάλια, με μηδενική τηλεοπτική παρέμβαση αλλά για αυτούς μεγάλο οικονομικό μηνιαίο κόστος. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !