Κυριακή, Ιουνίου 16, 2024

Οι πολλές κακουργηματικές δικογραφίες και το κλοτσηδόν του Κοκλώνη από το OPEN και τον ALPHA ήταν θέμα χρόνου! Οι καθυστερήσεις μισθών 4 μηνών από τον trash παρουσιαστή και οι ποινικές περιπέτειες που δεν θέλει να εμπλακεί ο ήδη κυνηγημένος από την κυβέρνηση Ιβάν Σαββίδης. Σταματάει οριστικά κάθε παραγωγή μαζί του και το «μαγαζί» του Βαρδινογιάννη αφού πλέον η υπόθεση αρχίζει και «βρωμάει» πάρα πολύ.


Του ειδικού συνεργάτη

Αρρυθμίες στις σχέσεις της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. που διαχειρίζεται το Open TV αλλά και ο Alpha με τις εταιρείες του Νίκου Κοκλώνη, BarkingWell Media και Red Smile.

Άλλες είναι οι δικαιολογίες και άλλες οι πραγματικές αιτίες.

Το πρόβλημα εστιάζει στο γεγονός ότι σημειώνονται σοβαρές καθυστερήσεις καταβολής μισθών τόσο στη Red Smile για εργαζόμενους για το πρόγραμμα του Open όσο και σε μισθωτούς της Barking Well Media.

Κυρίως όμως οι κακουργηματικές δικογραφίες που εκκρεμούν και έχει αποκαλύψει το edolio5 σε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ βάρος του Νίκου Κοκλώνη έχουν θορυβήσει τον Ιβάν Σαββίδη που όπως φαίνεται δεν θέλει να χρεωθεί στην πλάτη του τα καμώματα ενός συνεργάτη του. 

H κατάσταση είναι έντονα έκρυθμη και προς το παρόν η εικόνα αναδύει ένα γκρίζο τοπίο και μια σεζόν χωρίς ριάλιτι και σώου καθώς τα budget επιστράφηκαν ως μη αποδεκτά από την υψηλή διοίκηση του καναλιού.

Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 είναι δικαιολογίες για να μην αναφέρει ο σταθμός την πραγματική αιτία όπως είπε στο edolio5 ανώτατο στέλεχος του OPEN.

Αυτό δεν σημαίνει όμως και την δυσαρέσκεια της πλευράς Σαββίδη και των ανθρώπων του που εντοπίζεται κυρίως στη μη αναμενόμενη τηλεθέαση και στα αντίστοιχα διαφημιστικά έσοδα αλλά και σε ζητήματα αισθητικής μετά και την προβολή του «Tv Queen» που ολοκληρώθηκε εσπευσμένα και γελούσε όλη η Ελλάδα για την ποιότητα του προγράμματος.

Κατά συνέπεια όλες οι παραγωγές του Κοκλώνη στο OPEN δεν είναι απλά στον αέρα αλλά θεωρούνται «τελειωμένες».

Τα άσχημα τα νέα για τον Νίκο Κοκλώνη συνεχίζονται και για τον Alpha.

Χωρίς μεγάλο σόου αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Νίκος Κοκλώνης, καθώς όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το «Just the 2 of us», θα μείνει εκτός του προγράμματος του Alpha, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες προτάσεις που απορρίφθηκαν από το κανάλι.

Όλα αυτά φυσικά επιμένουμε διαρρέουν ως δικαιολογίες αφού η πραγματικότητα αφορά την ιδιαίτερη παραβατική συμπεριφορά του Κοκλώνη και των συνεργατών του.

Έτσι, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη θα αδειάσει τα πλατό στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, το οποίο ενοίκιαζε για τις ανάγκες των live του «Just the 2 of us» και του «TV Queen», όπως και για τις μαγνητοσκοπήσεις του «Secret song» με τη Ναταλία Γερμανού.

Στον αέρα βρίσκεται και η εκπομπή της Τάτιανας Στεφανίδου που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Κοκλώνη με συμβόλαιο 100.000€ και ποσοστά επί των διαφημίσεων.

Όπως επίσης σταμάτησε κάθε ενέργεια για την έκδοση εφημερίδας που ετοίμαζε ο Κοκλώνης με την στήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !