Δευτέρα, Μαΐου 20, 2024

Το Deal της εκκλησίας με την Intrakat του υπόδικου CEO για κακούργημα Εξάρχου που έμεινε εκτός φυλακής με εγγύηση 500.000 ευρώ! Πήρε οικοπεδάκι με αντιπαροχή 1600 τ.μ. και χτίζει οκτώ διαμερίσματα στην Νέα Σμύρνη όταν την ίδια ώρα οι ανταγωνιστές του μαζεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από δουλειές του δημοσίου κάθε μέρα.



edolio5 team

Όταν οι ανταγωνιστές σου παίρνουν έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και εσύ μερικά οικόπεδα κάποιων τ.μ. για να χτίσεις 8 διαμερισματάκια με αντιπαροχή ε τότε δεν λέγεσαι μεγάλη και τρανή Intrakat. 


Έχουμε λοιπόν και λέμε ! Την αξιοποίηση συνολικά επτά οικοπέδων της προωθεί μέσω αντιπαροχής η Εκκλησία της Ελλάδος. Τα έξι εξ αυτών βρίσκονται στην Αττική και ένα ακόμα στη Θεσσαλονίκη. Ήδη, μάλιστα, έπειτα από σχετικές διαγωνιστικές διαδικασίες που πραγματοποίησε η ΕΚΥΟ (Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών), έχουν βρεθεί ανάδοχοι για τέσσερα από τα επτά ακίνητα. Πρόκειται για εκτάσεις σε Βουλιαγμένη, Κηφισιά και Νέα Σμύρνη, όπου σχεδιάζεται η δημιουργία συγκροτημάτων κατοικιών από τον κατασκευαστικό όμιλο Intrakat, αλλά και τον όμιλο της Τεχνικής Ολυμπιακής.

Στο πλαίσιο αυτό, η Intrakat που έχει ακόμη ως CEO τον Αλέξανδρο Εξάρχου που πρόσφατα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500.000 € για να μην προφυλακιστεί, ως κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για την σύμβαση 717  έχει αναλάβει μέσω αντιπαροχής την ανάπτυξη πολυκατοικίας οκτώ ορόφων κι επιφάνειας 1.600 τ.μ. στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ότι κάνει δηλαδή ο τελευταίος κατασκευαστής της γειτονιάς.

Πόσο τώρα αυτό συνάδει με την «μεγάλη και τρανή» Intrakat μόνο αυτοί το ξέρουν. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !