Κυβέρνηση και δικαιοσύνη παριστάνουν ότι κάνουν κάτι προεκλογικά για τα μάτια του κόσμου! Έκλεισαν το Beach Bar στην Ρόδο για 20 ξαπλώστρες αλλά την «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο με δεκάδες τόνου τσιμέντο δεν την αγγίζει κανείς.


edolio5 team

Άντε τώρα να πιστέψουμε αυτά που προσπαθούν να μας πείσουν δικαιοσύνη και κυβέρνηση 3 μέρες πριν τις εκλογές. Η μεν πρώτη έχει χάσει την αξιοπιστία της απέναντι στην κοινωνία αφού 8/10 δεν τους εμπιστεύονται ενώ η κυβέρνηση άγεται και φέρεται σε ρυθμούς των δελτίων στα πανελλήνια κανάλια. 

Μάθαμε ότι έγινε συντονισμένη επέμβαση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΑΑΔΕ έγινε στις 7 το πρωί σήμερα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Ρόδου. Η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α' προχώρησε στην σφράγιση του χώρου όπου εντοπίστηκαν παράνομες κατασκευές με ομπρελοκαθίσματα τόσο στην παραλία όσο και εντός της θάλασσας. Επιπλέον απαγορεύτηκε η είσοδος εντός αυτού με σχετική σήμανση καθώς και η άσκηση οποιασδήποτε οικονομικής δραστηριότητας στον χώρο αυτό.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες, καθώς προχθές το μεσημέρι οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο στην επιχείρηση όπου διαπιστώθηκε η παράνομη κατάληψη αιγιαλού και η εγκατάσταση 19 μεταλλικών κατασκευών εντός της θάλασσας.

Και πολύ καλά έκανε! Στην Αθήνα όμως , στην περιοχή του Αλίμου όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του edolio5 η κτηματική υπηρεσία του Πειραιά μάλλον έχει πάει διακοπές. Σύμφωνα με όσα μπορεί κάποιος να δει με μια απλή επίσκεψη στην επί πληρωμή παραλία Ακτή του Ήλιου οι αυθαίρετες κατασκευές είναι τεράστιες και οι τόνοι τσιμέντου που έχουν πέσει δεν έχουν προηγούμενο. 

Κανείς όμως δεν βλέπει τίποτα! Ούτε δημοτική αρχή, ούτε εισαγγελέας ούτε φυσικά κάθε αρμόδιος που οφείλει να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου που καταρρακώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Το γιατί το αντιλαμβάνεται ο καθένας και βγάζει τα συμπεράσματα του. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !