Τα ρεπορτάζ του edolio5 και τα ουρλιαχτά του Σαββίδη! «Πετάξτε τον Κοκλώνη με τις κλοτσιές από το OPEN σήμερα». Η δικογραφία για εικονικά τιμολόγια 7 εκατ. ευρώ, η έρευνα για ξέπλυμα χρήματος, οι απάτες σε βάρος τηλεθεατών με ψεύτικα αεροπορικά εισιτήρια και η αρχή του τέλους για τον παρουσιαστή της Trash Tv. Εκατοντάδες εργαζόμενοι στον αέρα, εκπομπές που σταματούν ξαφνικά και δημοσιογράφοι που το «φύσανε και δεν κρυώνει» για το κάζο που έπαθαν.


Του ειδικού συνεργάτη

Αποτελεί πλέον οριστικό γεγονός η απομάκρυνση του Κοκλώνη από το OPEN!
Οι εξελίξεις στο Open, είναι ραγδαίες και αναμενόμενες καθώς το επικείμενο διαζύγιο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη με τον Νίκο Κοκλώνη είναι έτοιμο να σκάσει στην τηλεοπτική αγορά αφού ο ζάμπλουτος Σαββίδης αποφάσισε να λάβει στα σοβαρά τα ρεπορτάζ του edolio5 προκειμένου να μην έχει εμπλοκή με την δικαιοσύνη εξαιτίας της άμεσης εμπλοκής που έχει πλέον ολοφάνερα ο συνεργάτης του Νικος Κοκλώνης. Στην ίδια γραμμή πλέον βρίσκεται και ο Alpha.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, παρότι βρίσκεται εκτός Ελλάδος, έχει πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει εντός των διαδρόμων του σταθμού, ακόμη και για τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του edolio5 που του έδωσαν συνεργάτες του αναφορικά με τις καταγγελίες εξαπατημένων τηλεθεατών με ταξίδια-απάτη τουριστικού γραφείου που «σέρβιραν» εκπομπές της ψυχαγωγικής ζώνης του Κοκλώνη, όπως αυτές της Αννίτας Πάνια και της Ελένης Τσολάκη, αλλά κυρίως για την δικογραφία της ΑΑΔΕ με τα εικονικά τιμολόγια ύψους 7 εκατ. ευρώ που έχει αποκαλύψει κατ' αποκλειστικότητα το edolio5 και φυσικά την δικογραφία που βρίσκεται σε εξέλιξη και τον έχει ως φερόμενο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.



Αννίτα Πάνια

Οι εξελίξεις αυτές τινάζουν στον αέρα συνεργασίες παρουσιαστών που έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με την Barking Well Media και κινδυνεύουν λίγο πριν από τη λήξη της φετινής σεζόν να μείνουν ορφανοί τηλεοπτικά!



Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη, Ιωάννα Μαλέσκου, Αννίτα Πάνια, Αννα Δρούζα, Σοφία Αλιμπέρτη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νάσος Γουμενίδης και Πέτρος Κουσουλός κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα! Ακόμη και η Τατιάνα Στεφανίδου, που και αυτή έπεσε στην τηλεοπτική αγκαλιά του Κοκλώνη για τη νέα σεζόν, κινδυνεύει μόλις ο Κοκλώνης διαβεί την πόρτα της εξόδου να μείνει με το συμβόλαιο στα χέρια παρά τις προσπάθειες που κάνει όπως μαθαίνουμε να έρθει σε απευθείας συνεννόηση με το OPEN και να πληρώνεται από εκεί!

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες λένε πως τώρα που η Τατιάνα Στεφανίδου «κρεμάστηκε» από τον Κοκλώνη ο Νίκος Ευαγγελάτος θα θυμηθεί τα ρεπορτάζ του edolio5 που τον αφορούν. Κάλιο αργά παρά ποτέ.



Στεφανίδου


Δρούζα



Ζαρίφη


Κουσουλός


Μαλέσκου


Aλιμπέρτη


2. Αραχνιάζει στη 34η τακτική ανακρίτρια Μαρία Σκολαρίκη η δικογραφία Κοκλώνη για την εγκληματική οργάνωση! Το πόρισμα Βουρλιώτη και οι βαρύτατες διερευνώμενες καταγγελίες από την δικαιοσύνη για τον trash tv παρουσιαστή που δεν τον αγγίζει κανείς λόγο Μαξίμου. Τα εικονικά τιμολόγια 7 εκατ. ευρώ, τα ανύπαρκτα ταξίδια και οι εκατοντάδες τηλεθεατές του OPEN που εξαπατήθηκαν.

3. Να γιατί ο «μεγάλος δημοσιογράφος» Νίκος Ευαγγελάτος δεν «βλέπει» τα εικονικά τιμολόγια Κοκλώνη και την κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του! Το «χρυσό» συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το OPEN και την εταιρεία Barking Well Media του ελεγχόμενου από την δικαιοσύνη trash παρουσιαστή.

4. (N2) Το πόρισμα της ΑΑΔΕ για τα 6.900.000 ευρώ εικονικά τιμολόγια του Νίκου Κοκλώνη! Το Colpo Grosso που έκανε και «έστησε» με τον υπάλληλο του, Halo Panajiot με πλαστή ταυτότητα την εταιρεία «Λογισμικό Μέδουσα ΙΚΕ» και τον έβαλε διαχειριστή. Ο τραπεζικός λογαριασμός που άνοιξαν μαζί και το πλαστό διαβατήριο που χρησιμοποίησαν για να παραπλανήσουν το Ελληνικό δημόσιο και να πάρουν ΑΦΜ.

5. Το «αράχνιασμα» και το «βαθύ θάψιμο» μιας δικογραφίας που διερευνά μια εγκληματική οργάνωση που εκθέτει πολλούς! Το πόρισμα Βουρλιώτη που περιγράφει τα κακουργήματα του Νίκου Κοκλώνη και η εκκωφαντική σιωπή της εισαγγελίας για «περεταίρω ενέργειες».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !