Όλο το παρασκήνιο! Τα 700.000 ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης που πήρε ο Στίγκας και η ανεξαρτητοποίηση 2 ακόμη βουλευτών που ζητάνε τον έλεγχο των χρημάτων. Η παρουσία του Στίγκα σαν «βρεγμένη γάτα» πριν λίγες μέρες στο δικαστήριο που διακόπηκε για τις 16 Ιουλίου και οι δηλώσει μετάνοιας που είναι έτοιμος να μοιράσει για να μην διαλυθεί το κόμμα και χάσει τα λεφτά.


edolio5 team

Στο όριο των 5 βουλευτών βρίσκεται πλέον εδώ και λίγη ώρα το μαγαζί του πολιτικού περίγελου Στίγκα. Οι βουλευτές Γαυγιωτάκης και Ασπιώτης ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Ο πρώην «Μίστερ Κρήτη», που είχε αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Γαυγιωτάκης ζητά από τον Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων των πόθεν έσχες για τους πολιτικούς.

Με απλά λόγια θέτει ζήτημα ελέγχου των 700.000 ευρώ που έχουν πάρει μέχρι σήμερα από την κρατική χρηματοδότηση οι Σπαρτιάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 πριν λίγες μέρες κατά την εκδίκαση της υπόθεσης όπου ήταν κατηγορούμενοι όλοι οι βουλευτές μαζί με 2 ιδιώτες, η υπόθεση διακόπηκε για τις 16 Ιουλίου, ο Στίγκας παρουσιάστηκε ως «βρεγμένη γάτα» προσπαθώντας να πιάσει έναν - έναν με διάθεση να υπογράψει δήλωση μετάνοιας για όσα έχει πει σε βάρος τους, καταβάλοντας και τα έξοδα που έχουν πληρώσει για δικηγόρους, δείχνοντας έμπρακτη μεταμέλεια.

Τις επόμενες μέρες ακολούθησαν συναντήσεις με τον δικηγόρο που τον εκπροσωπούσε. Πρόκειται για τον Γιάννη Ζωγράφο προκειμένου να συνταχθούν τα «δημόσια συγνώμη». Μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ δεν γνωρίζουμε σε ποιους υπέβαλε «μετάνοιες» ο Στίγκας αλλά το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει με προτεραιότητα να κλείσει τις μεγαλύτερες πληγές που έχει.

Είναι πλέον φανερό ότι οι 5 βουλευτές που έχουν απομείνει κινούνται στην κόκκινη γραμμή της αλληλεξάρτησης και προκειμένου να μην διαλυθεί το μαγαζί γεγονός που θα σημαίνει επιστροφή του συνόλου της κρατικής χρηματοδότησης, αφαίρεση κάθε προνομίου (γραφεία, υπαλλήλους κτλπ), ο καθένας εξ αυτών θα ζητάει ότι θέλει και αν τολμάει ο Στίγκας ας μην το κάνει! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με το πολιτικό κατάντημα που περιφέρεται πλέον ως «κοινοβουλευτικό ζόμπι». 




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !