Αραχνιάζει στη 34η τακτική ανακρίτρια Μαρία Σκολαρίκη η δικογραφία Κοκλώνη για την εγκληματική οργάνωση! Το πόρισμα Βουρλιώτη και οι βαρύτατες διερευνώμενες καταγγελίες από την δικαιοσύνη για τον trash tv παρουσιαστή που δεν τον αγγίζει κανείς λόγο Μαξίμου. Τα εικονικά τιμολόγια 7 εκατ. ευρώ, τα ανύπαρκτα ταξίδια και οι εκατοντάδες τηλεθεατές του OPEN που εξαπατήθηκαν.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στους διαδρόμους του Αρείου Πάγου και το αυτί μας έπεσε σε ένα «πηγαδάκι» ανώτατων δικαστικών λειτουργών που είχαν ως θέμα συζήτησης τον κύριο Νίκο Κοκλώνη!
Δεν κουβέντιαζαν για τις τηλεοπτικές του επιδόσεις αλλά για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως προς την διερευνώμενη από την δικαιοσύνη εγκληματική του συμπεριφορά. Οι δικαστές μιλούσαν για τον αραμπά που πάνε οι υποθέσεις αυτές.

Μάλλον δεν έχουν άδικο! Η μια διερευνώμενη δικογραφία κακουργηματικής φύσεως μετά την άλλη.

Η κραυγαλέα καθυστέρηση των ενεργειών της δικαιοσύνης που θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και σχετίζονται με το πόρισμα - φωτιά του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που όπως αποδεικνύεται τόσο από το ρεπορτάζ του edolio5 όσο και άλλων ελάχιστων ΜΜΕ, τον κατονομάζει ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης και διακινητή πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονται από πηγές αδήλωτες, αφήνει εκτεθιμένους όλους αυτούς που θα έπρεπε να είχαν πράξει τα αυτονόητα και φυσικά να ακούγεται η νοερή φωνή του ελεγχόμενου ότι «εμένα δεν με αγγίζει κανείς».

Η Ελληνική δικαιοσύνη εξαιτίας διαφόρων γεγονότων έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία της και είναι βέβαιο ότι ένα ακόμα μελανό σημάδι εξαιτίας και αυτής της αδικαιολόγητης καθυστέρησης που συνιστά η διερεύνηση της υπόθεσης θα προστεθεί στην πλάτη της. Θα πρέπει να μάθουμε αν ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αδίκως ελέγχεται ή δικαίως.


Την ίδια ώρα πάντως οι πληροφορίες στην δημοσιογραφική πιάτσα πληθαίνουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει εβδομαδιαία εφημερίδα που θα διαθέσει για την υποστήριξη του Μεγάρου Μαξίμου και θα έχει την υποστήριξη της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Έτσι τουλάχιστον λέει ο ίδιος. Αυτό ίσως να δικαιολογεί και την ανοχή της δικαιοσύνης απέναντι του.

Εδώ να σημειώσουμε κάτι !

Η άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη, αν συμβεί, δεν επιτρέπει στο ΕΣΡ να εγκρίνει την μεταβίβαση έστω και μερικών μετοχών του OPEN όπως έχει ήδη κανονιστεί με τον Ιβάν Σαββίδη. Η δικογραφία αυτή βρίσκεται στην 34η τακτική ανακρίτρια Μαρία Σκολαρίκη και την έχει χειριστεί η εισαγγελέας Μαρία Καραμανώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Κοκλώνης εδώ και μήνες που η δικογραφία βρίσκεται εν όποιων των δεν έχει κληθεί ούτε για να πιεί καφέ.

Όλα αυτά ενώ ήδη από τον Φλεβάρη του 2022 πολυσέλιδο πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Σύμφωνα με αυτό, ο Κοκλώνης εμφανίζεται ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης που ξεπλένει μαύρο χρήμα, ενώ φέρεται να ζημίωσε το δημόσιο με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Παρά βέβαια το κατεπείγον της δικογραφίας, ο εισαγγελέας που την έχει χρεωθεί δεν φαίνεται να βιάζεται ενώ πληροφορίες του edolio5 μιλάνε για υψηλά ιστάμενους στο Μέγαρο Μαξίμου οι οποίοι θέλουν η επίμαχη δικογραφία να μπει στο… ψυγείο.

Την ίδια ώρα και ενώ εκκρεμεί αυτή η βαρύτατη δικογραφία σε βάρος του όπως αποκάλυψε το edolio5 με αποκλειστικό ρεπορτάζ η ΑΑΔΕ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για εικονικά τιμολόγια 7 εκατομμυρίων με πρωταγωνιστή πάλι τον ίδιο. Δεν φτάνουν μόνο αυτά όμως για το προφίλ του Νίκου Κοκλώνη αφού τα δημοσιεύματα με καταγγελίες σε βάρος του για φερόμενη απάτη σε βάρος ανυποψίαστων τηλεθεατών που πουλούσε ανύπαρκτα ταξίδια δεν έχουν σταματημό.

Λίγες ημέρες πριν λήξει το 2023 (στις 4/12) ο Θανάσης Τομαράς (μοναδικός εταίρος και διαχειριστής) ιδρύει την Clever Holidays Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με εταιρικό κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ και αντικείμενο την επιχειρηματική δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. Ακριβώς δύο μήνες μετά, το Open, την αξιοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του οποίου έχει η Red Smile και η Barking Well Media, ανακοινώνει την ένταξη στο μενού του καναλιού του τηλεπαιχνιδιού «Next Please» με την Αννίτα Πάνια.

Η εκπομπή είχε τη διαφήμισή της φυσικά αλλά αίφνης εμφανίστηκε και δωροθέτης (η Clever Holidays) για «έξυπνες διακοπές» με αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού προκαλώντας συνειρμούς στους παροικούντες στο κανάλι από αλλοτινές εποχές κατά τις οποίες ο Κοκλώνης είχε βαρέσει «κανόνι» με την Airfasttickets – επίσης για αεροπορικά εισιτήρια. Τα υπόλοιπα είναι περίπου γνωστά. Μέχρι και ο πατέρας του πήγε φυλακή αφού τον είχε βάλει «μπροστινό» σε εταιρείες του.

Η Αννίτα Πάνια μέσα από την εκπομπή της «Next please» διαφήμιζε την προσφορά της εταιρείας Clever Holidays, που έχει έδρα στην οδό Φιλελλήνων, στο Σύνταγμα, με τηλέφωνο που ανήκε στο παρελθόν σε… κέντρο αδυνατίσματος που, επίσης, είχε προκαλέσει πλήθος καταγγελιών. Οι απατηλές υποσχέσεις της εκπομπής είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθούν δεκάδες τηλεθεατές που πείστηκαν από τη δήθεν προσφορά για αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με μόλις… 99 ευρώ σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Παρίσι, Ρώμη, Λονδίνο και Άμστερνταμ, αλλά και εκδρομές σε ελληνικά νησιά και ηπειρωτικούς τουριστικούς προορισμούς. Όσοι κατέβαλαν από 99 ευρώ για εισιτήρια έως και πάνω από 400 ευρώ για εκδρομές κατάλαβαν την απάτη μόλις την 1η Απριλίου (σαν ψέμμα!!!), γιατί τότε προβλεπόταν πως θα έκλειναν τα εισιτήρια, τα οποία είχαν προπληρώσει για την αγορά voucher.

Όταν όμως τηλεφώνησαν για την αγορά των εισιτηρίων, τους διεμήνυσαν ούτε λίγο ούτε πολύ πως θα πρέπει να πληρώσουν πολλαπλάσια ποσά, παρά το γεγονός ότι η Πάνια και η διαφήμιση της εταιρείας έκαναν λόγο για μόλις 99 ευρώ! Δεκάδες τηλεθεατές που κατάλαβαν εκ των υστέρων την παραπλάνησή τους ζήτησαν πίσω τα χρήματά τους, αλλά μάταια! Το τηλέφωνο της Clever Holidays δεν λειτουργεί πλέον, ενώ κανείς από την παραγωγό εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε να τους αποζημιώσει…

Το κόλπο ολοκληρώθηκε και πλέον το TV Queen δεν έχει λόγο ύπαρξης και το «μαγαζί» κλείνει ξεφτιλίζοντας και το OPEN αλλά και τον Σαββίδη.

Πότε επιτέλους θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !