Το «αράχνιασμα» και το «βαθύ θάψιμο» μιας δικογραφίας που διερευνά μια εγκληματική οργάνωση που εκθέτει πολλούς! Το πόρισμα Βουρλιώτη που περιγράφει τα κακουργήματα του Νίκου Κοκλώνη και η εκκωφαντική σιωπή της εισαγγελίας για «περεταίρω ενέργειες».


edolio5 team

Η υπόθεση αυτή αρχίζει και βρομάει και προφανώς κάποιοι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να λογοδοτήσουν!

Η κραυγαλέα καθυστέρηση των ενεργειών της δικαιοσύνης που θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και σχετίζονται με το πόρισμα - φωτιά του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη που όπως αποδεικνύεται τόσο από το ρεπορτάζ του edolio5 όσο και άλλων ελάχιστων ΜΜΕ, τον κατονομάζει ως εγκέφαλο εγκληματικής οργάνωσης και διακινητή πολλών εκατομμυρίων ευρώ που προέρχονται από πηγές αδήλωτες, αφήνει εκτεθιμένους όλους αυτούς που θα έπρεπε να είχαν πράξει τα αυτονόητα και φυσικά να ακούγεται η νοερή φωνή του ελεγχόμενου ότι «εμένα δεν με αγγίζει κανείς».


Η Ελληνική δικαιοσύνη εξαιτίας διαφόρων γεγονότων έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία της και είναι βέβαιο ότι ένα ακόμα μελανό σημάδι εξαιτίας και αυτής της αδικαιολόγητης καθυστέρησης που συνιστά η διερεύνηση της υπόθεσης θα προστεθεί στην πλάτη της. Θα πρέπει να μάθουμε αν ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης αδίκως ελέγχεται ή δικαίως.


Εδώ να σημειώσουμε κάτι !

Η άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη, αν συμβεί, δεν επιτρέπει στο ΕΣΡ να εγκρίνει την μεταβίβαση έστω και μερικών μετοχών του OPEN όπως έχει ήδη κανονιστεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Υ.Γ.

Μαθαίνουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης όπου βρεθεί και όπου σταθεί κατηγορεί την δημοσιογραφική ομάδα του edolio5 με χαρακτηρισμούς που δεν έχει νόημα να αναφέρουμε επειδή είμαστε από τα ελάχιστα ΜΜΕ που αναφερόμαστε στα έργα και τις ημέρες του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του στείλουμε λίγο ξύδι «ΤΟΠ». Εμείς κάνουμε την δουλειά μας και αυτός την δίκη του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !