Η πρωινή δημοσκόπηση της Παρασκευής που παρήγγειλε ολιγάρχης μαζί με τον καφέ του! Τρόμος από τα αποτελέσματα που δείχνουν την κατρακύλα της κυβέρνησης , τα «τεχνητά πουλεν» που δεν «πουλάνε», ο πόλεμος που θα γίνει αύριο στο ΠΑΣΟΚ και η άνοδος του Βελόπουλου που δεν έχει ταβάνι.


Του ειδικού συνεργάτη 

Διαβάζω και ξανά διαβάζω δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πάρε την μία και πέτα την στα σκουπίδια μαζί με την προηγούμενη. 

Δημοσκόπηση είναι αυτή που δεν δημοσιεύεται και την πληρώνει αυτός που θέλει να κάνει δουλειές με τους δυνατούς και κατά συνέπεια θέλει να γνωρίζει ποιοι είναι οι δυνατοί. 

Έχουμε λοιπόν και λέμε για το ραπόρτο που έδωσαν σήμερα το πρωί σε έναν εκ των 5 ολιγαρχών της χώρας που πριν λίγο καιρό είχε και τράπεζα. 

Η ΝΔ θα κινηθεί κάτω από το ποσοστό του 2019, επομένως κάτω από το 33%, μεταξύ 30% και 28%.

Οπότε θα λέει ότι κράτησε δυνάμεις σε σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές, κι όχι ότι έχασε περί τους 900.000 ψηφοφόρους σε σύγκριση με πέρυσι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί κάτω από 17%, στα επίπεδα του 15%-16,5% και ο Κασσελάκης θα χαίρεται και θα λέει ότι παρέλαβε ένα κουρέλι και το κράτησε όρθιο.

Άσχετα αν θα είναι το κόμμα με τις μεγαλύτερες απώλειες από το 2019 και τις αντίστοιχες ευρωεκλογές.

Να σας πω επίσης ότι την Πέμπτη στα Ποσειδώνια, ο συμπαθής πατέρας του Κασσελάκη, που ήταν καλεσμένος της οικογένειας Νομικού έλεγε ότι περιμένουν ποσοστό πάνω από 18%.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, θα κυμανθεί στα επίπεδα του 11% με 13% και αυτό φυσικά θα δρομολογήσει φασαρίες για την επόμενη μέρα.

Για τα λοιπά κόμματα, το πουλάκι μου είπε ότι το ΚΚΕ έχει χάσει πλέον με βεβαιότητα την 4η θέση και θα κινηθεί κοντά στο 7% έως 8,5%.

Μεγάλος κερδισμένος είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος κινείται σε επίπεδα άνω του 10% και αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι ότι κάθε μέρα κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.


Μάχη για το ψυχολογικό όριο του 3% δίνουν Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, Νέα Αριστερά, που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να το πιάσουν χωρίς όμως αυτό να τους δίνει έδρα αφού το ποσοστό για έδρα υπολογίζεται στο 3,7%.

Όσον αφορά την Λατινοπούλου, όλα δείχνουν ότι οι δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα αφού το ποσοστό της θα είναι από 1,3 έως 1,7%. Ίσα - ίσα για την κρατική χρηματοδότηση που δεν είναι και μικρή. Περίπου 500.000 για τα 5 χρόνια.

Στα ίδια ποσοστά θα κινηθεί και ο Λοβέρδος με στόχο και αυτός την κρατική χρηματοδότηση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !