Οι «δουλειές» του Μάριου Ηλιόπουλου με το βαθύ κράτος της Τουρκίας! Η δωρεά του 1 εκατ. την περίοδο των σεισμών το 2023 και το συνεταιριλίκι σε πλοία με τον πρώην πρωθυπουργό Μπιν αλί Γιλντρίμ. Οι σχέσεις με τον Τούρκο συνέταιρο του Γιάννη Αλαφούζου και η προσπάθεια των γειτόνων για διείσδυση σε Ελληνικές ομάδες με κοντέινερ από λίρες.


edolio5 team

Είπα και εγώ να πάω καλεσμένος, προ ολίγων ημέρων στην περίφημη ταβέρνα Παπαϊωάννου (του Δήμου Στασινόπουλου) στο Καβούρι.
Μόλις είχαμε παραγγείλει το διάσημο αχνιστό ψάρι (με μπόλικο λεμόνι) και η κουβέντα περιεστράφη γύρω από τον Μάριο Ηλιόπουλο της Seajets και την ΑΕΚ.

Λοιπόν, οι αξιότιμοι φίλοι μου, μου θύμισαν κάτι που το είχα ξεχάσει.

Το 2023 μετά τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας, ο Ηλιόπουλος δώρισε 1.000.000 ευρώ.

Το ποσό θηριώδες για τα μεγέθη του Ηλιοπούλου, όπως μου έλεγαν οι φίλοι στο τραπέζι. Ο Ηλιόπουλος είχε «ματώσει» και το κουβέντιαζε πολλούς μήνες αυτό το χουνέρι που έπαθε. Γιατί το έκανε όμως ;

Οι πηγές μου ισχυρίζονται ότι ο Ηλιόπουλος προχώρησε σε αυτή τη δωρεά, καθώς κάνει εφοπλιστικές business με τους Τούρκους και για την ακρίβεια με τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιν αλί Γιλντιρίμ.

Έχουν δηλαδή από κοινού κάποια πλοία κυρίως τάνκερ.

Όμως, αυτό δεν είναι το μείζον και το θεωρώ και λογικό.

Business κάνουν οι άνθρωποι.

Οι πιο πονηροί στοιχηματίζουν ότι εξαιτίας των εξαιρετικών σχέσεων που έχει με Τούρκους επιχειρηματίες, ίσως να τον πλησιάσει τώρα ο περίφημος Ατζούν Ιλιτζαλί (συνεταίρος του Γιάννη Αλαφούζου στις τηλεοπτικές business) ο οποίος επιθυμεί διακαώς να επενδύσει στην Ελλάδα και δη σε ποδοσφαιρική ομάδα.

Μάλιστα, κάποια δημοσιεύματα το 2023 τόνιζαν ότι συζητούσε με τον τέως ιδιοκτήτη του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργο Σπανό.

Ο Σπανός όμως, προ ημέρων συμφώνησε η ομάδα να πουληθεί σε Έλληνα, άνθρωπο των εφοπλιστικών business όπως σας είχε αποκαλύψει το edolio5.

Περιμένω να δω εάν οι πονηροί όσο και εντιμότατοι φίλοι μου, επιβεβαιωθούν σχετικά με την ΑΕΚ…

Εν τω μεταξύ ο σερβιτόρος έφερε το αχνιστό ψάρι, το οποίο ήταν εξαιρετικά μαγειρεμένο.

Ήπιαμε μια γουλιά κρασί από το Σαντορινιό του Σιγάλα και συνεχίσαμε την κουβέντα με άλλα θέματα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !