Ο προστατευόμενος μάρτυρας «67Ε» που «δίνει» κόσμο και κοσμάκη για να γλιτώσει ο ίδιος! Τα ανταλλάγματα που ζητάει συγγενικό του πρόσωπο από υπουργό για να «υπογράψει» στελέχη της διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ως καθοδηγητές της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης. Οι 3 καταθέσεις του και η μνήμη που «γεμίζει» ανά διαστήματα.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι πέντε έγιναν τρεις και τελικά έμεινε ένας «πρόθυμος» για να μιλήσει για όσα ξέρει και δεν ξέρει!
Το edolio5 όταν ακόμη κανένα ΜΜΕ δεν έκανε την παραμικρή αναφορά για την ύπαρξη προστατευόμενων μαρτύρων σχετικά την ανεύρεση των υπαιτίων φυσικών και ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Λυγγερίδη με αναλυτικό ρεπορτάζ είχε γράψει για τους 5 «πρόθυμους» που είχαν συλληφθεί και είχαν διαθέσει τον εαυτό τους να δώσουν κόσμο και κοσμάκη προκειμένου να μην εμπλακούν οι ίδιοι. 

Το σύνολο της δικογραφίας βρίσκεται στην διάθεση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Φαίνεται με ξεκάθαρο τρόπο ότι τον κυρίαρχο ρόλο στο να δίνει κόσμο και κοσμάκη σχετικά με την υπόθεση αυτή τον έχει ο προστατευόμενος μάρτυρας με τον κωδικό «67Ε» το όνομα του οποίου είναι γνωστό στην δημοσιογραφική μας ομάδα αλλά φυσικά δεν θα αποκαλύψουμε αν και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι σύντομα θα διαρρεύσει παντού, αφού όπως έχει αποδειχθεί και σε παρόμοιες δίκες (π.χ. Novartis) τα ονόματα κρεμάστηκαν στα μανταλάκια από τα πρώτα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 τις διαπραγματεύσεις για το τι θα πει ο μάρτυρας αυτός τις έκανε στενό συγγενικό του πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με υπουργό της κυβέρνησης ο οποίος φημίζεται για τις καθημερινές του εμφανίσεις στα ΜΜΕ. Οι διαπραγματεύσεις αυτές όπως μαθαίνουμε αφορούν πολλά και διάφορα αλλά κυρίως την επαγγελματική αποκατάσταση του ίδιου του διαπραγματευτή αφού κάνει δουλειές πολλών εκατομμυρίων ευρώ με το δημόσιο. 

Μέχρι σήμερα ο προστατευόμενος μάρτυρας «67Ε» έχει δώσει 3 καταθέσεις αφού όπως φαίνεται τα θυμάται με... δόσεις μέχρι να φτάσει στο ποθούμενο της συμφωνίας με τον υπουργό για να αρχίζει όχι απλά να κατονομάζει στελέχη της διοίκησης στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πως έχουν σχέση φιλική ή άλλη με ηγετικά μέλη από τους συλληφθέντες αλλά να αποδεικνύει ( πως άραγε ; ) ραντεβού και συναλλαγές που είχαν σκοπό την οικονομική ενίσχυση αλλά και την συνεισφορά σε οπλισμό της εγκληματικής οργάνωσης. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !