Με «εγκέφαλο» υπουργό στήνουν νέο Noor1! Τα SMS που εκβιάζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη: « Να του πείτε ότι θα πάει φυλακή αν εμείς το θελήσουμε». Η παρέα των «σκληρών» ποινικών στις φυλακές Δομοκού που ζητάει 10 εκατ. ευρώ για να μην «υπογράψουν» οι προστατευόμενοι μάρτυρες τον μιντιάρχη.

 


edolio5 team

Είναι βέβαιο ότι οι εμπλεκόμενοι στην δικογραφία για την δολοφονία Λυγγερίδη, στο βαθμό που εμπλέκονται απολογούνται στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είτε παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, είτε μένουν ελεύθεροι αφού δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή τους.Σήμερα το edolio5 παρουσιάζει μια άλλη πτυχή της υπόθεσης αυτής που μοιάζει στο βασικό της πυρήνα με την υπόθεση του Noor1, όταν με πάση θυσία κυβερνητικοί αξιωματούχοι μαζί με σπείρα λιμενικών είχαν βάλει σκοπό της ζωής τους να καταστήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως χρηματοδότη του φορτίου ναρκωτικών. Ας έρθουμε στο ζουμί.

Πριν από λίγες ώρες εστάλησαν σε κινητά τηλέφωνα ανθρώπων που έχουν άμεση σχέση με το περιβάλλον Μαρινάκη μηνύματα από εγκλείστους με βαρύ ποινικό παρελθόν που βρίσκονται στις φυλακές Δομοκού που έγραφαν «Να του πείτε ότι θα πάει φυλακή αν εμείς το θελήσουμε. Με 10.000.000€ θα καθαρίσει». Το edolio5 γνωρίζει για 4 μηνύματα.

Οι προφυλακισμένοι για την δικογραφία αυτή που ήδη μεταφέρονται στις φυλακές όλης της χώρας σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 θα πλησιαστούν από «φίλους» της «παρέας» του Δομοκού για να ενδώσουν σε καταθέσεις προκειμένου οι ίδιοι να πέσουν στα μαλακά αφού δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση που έχουν περιέλθει με τα αδικήματα που βρίσκονται αντιμέτωποι τα οποία επισύρουν ακόμη και ισόβια κάθειρξη. Στην διάθεση του edolio5 βρίσκεται ένα από τα πολλά μηνύματα που καταδεικνύει αυτό το γεγονός.

Είναι προφανές ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται ως συνήθως μια ακόμη δικογραφία με την ελπίδα ότι θα εισπράξουν μερικά εκατομμύρια. Κάτι μας λέει όμως ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ήδη όπως αποκαλύψαμε με σχετικό ρεπορτάζ ο προστατευόμενος μάρτυρας «Ε67» με την μεσολάβηση ενός θείου του ήρθε σε επικοινωνία με γνωστό υπουργό της κυβέρνησης που βρίσκεται στην τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ για να καταθέτει ο ανιψιός του σε «δόσεις» και όσα εξυπηρετούν το Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !