Ιδού όλο το κλητήριο θέσπισμα! Στο Γ' τριμελές 19 Ιουνίου οι 13 κατηγορούμενοι που «έδωσε» χαρτί και καλαμάρι ο «πρόεδρος - περίγελος». Όσα γράφει η εισαγγελέας εφετών Κατερίνα Ψύρη και το σκεπτικό που στηρίχτηκε η δίωξη τους μετά τις 2 καταθέσεις από τον Στίγκα.


Του ειδικού συνεργάτη

Όλα κάποτε τελειώνουν που λέει και το γνωστό άσμα. Κυρίως όταν υπάρχει και ένα «βαθύ λαρρύγι» για να προωθήσει το τέλος νωρίτερα από ότι πρέπει. Σήμερα το edolio5 παρουσιάζει όλο το κλητήριο Θέσπισμα που παραπέμπει στο ακροατήριο του Γ' Τριμελούς Εφετείου Αθηνών στις 19 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη τους 13 κατηγορουμένους που προέκυψαν μετά τις 2 καταθέσεις που έδωσε ο Βασίλης Στίγκας σε βάρος τους.

Τις καταθέσεις αυτές τις έχει ήδη αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ το εδολιο5.

Όσοι πίστευαν, μεταξύ αυτών και οι βουλευτές που του έχουν απομείνει, ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη δεν τους έχει ασκήσει δίωξη αλλά όσα ακούγονται είναι η πρόταση της (!) καταλαβαίνουν πως δεν πρόκειται για έναν ολοκληρωτικά νομικά αναλφάβητο αλλά για έναν συνειδητό ψεύτη που προσπαθεί μέχρι τελευταίο λεπτό να «παραμυθιάσει» όσους μπορεί αφού έχει καταλάβει ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό από νομικά και φυσικά δεν κάνουν τον κόπο να ρωτήσουν ούτε έναν πρωτοετή φοιτητή της νομικής. Όπως προκύπτει από το κλητήριο Θέσπισμα που υπογράφει η εισαγγελέας εφετών Κατερίνα Ψύρη, πρόκειται για ένα άριστο νομικό κείμενο με τεκμηρίωση των δηλώσεων που έχει κάνει ο ίδιος ο Στίγκας κατά καιρούς σε βάρος των κατηγορουμένων και για αυτό άλλωστε σύμφωνα με το κλητήριο Θέσπισμα ο Στίγκας είναι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας. Σε συνδυασμό της απαγόρευσης από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου για την συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές και την αμετάκλητη υποδικία τους δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, σύμφωνα με νομικούς και δικαστικούς κύκλους για την οριστική έκπτωση και των 12 βουλευτών από μέρα σε μέρα, κατόπιν απόφασης του ανωτάτου ειδικού δικαστηρίου.

















ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !