Μόνο στο edolio5! Αυτή είναι η 22σελιδη απόρρητη κατάθεση του Βασίλη Στίγκα που έδωσε ιδρώνοντας και ξεϊδρώνοντας στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη για την «μαφία των βουλευτών» στους «Σπαρτιάτες» και τον «Δον Κορλεόνε». Πως τους έδωσε έναν - έναν σε 2 δόσεις που τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να σωθούν.


Του ειδικού συνεργάτη

Η περιβόητη κατάθεση που έδωσε σε 2 δόσεις ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γεωργίας Αδειλήνη ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας, γεγονός που οδήγησε την δικαιοσύνη με άμεσα αντανακλαστικά στην απαίτηση της άρσης ασυλίας τους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά από το edolio5.

Στα πλαίσια του άμεσου και εύλογου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτικών ενός τέτοιου σημαντικού θέματος που αποτελεί πρωτοφανές γεγονός στην πολιτική ιστορία του τόπου, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα κάνει το καθήκον της. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τι είπε και με τι τρόπο ένας κοινοβουλευτικός αρχηγός στις επίμονες και εύστοχες ερωτήσεις της ανωτάτης εισαγγελέα περί ύπαρξης μαφίας βουλευτών. που καταγγέλθηκε από τον αρχηγό τους για πρώτη φορά στην νεότερη πολιτική ιστορία Τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει ο καθένας από την ανάγνωση της κατάθεσης που είναι 22 σελίδες και δόθηκε σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες.









Διαβάστε την 2η κατάθεση

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !