(N2) Τα 2 εκατ. ευρώ που κέρδισε στο Λόττο ο Παναγιώτης Στάθης και επένδυσε σε ακίνητα! Η φιλία του με τον ζάμπλουτο του Real Estate Γιάννη Παπαλέκα, η βίλα με πισίνα που είχε φτιάξει μαζί με τον συνέταιρο του για ίδιαν χρήση και το ρέμα που είχε φροντίσει να αποχαρακτηρίσει.


edolio5 team

Όσο περνούν οι ώρες οι πληροφορίες που φτάνουν στο edolio5 από ανθρώπους που τον γνώριζαν προσθέτουν το πάζλ για την ανίχνευση των αιτιών της δολοφονίας του. 

Ο τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης, εκτός από τις μεγάλες business στη Μύκονο και την Ίο και τις φιλίες και κουμπαριές με ισχυρούς επιχειρηματίες, είχε κι ένα ακόμη μεγάλο μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ο Στάθης πριν από 3 χρόνια στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς εκτός από τις καλές δουλειές που έπαιρνε στο νησί των Ανέμων, η τύχη του χαμογέλασε στο Lotto.

Συγκεκριμένα φέρεται να είχε κερδίσει το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, κάτι που προφανώς τον βοήθησε να επεκτείνει την ομόρρυθμη τεχνική εταιρεία SKS Survey που είχε με τον φίλο και συνέταιρό του, Θωμά Κεχρολόγο.

Ο Παναγιώτης Στάθης χρησιμοποίησε το «χρυσό» δελτίο των 2 εκατ. ευρώ και για να αποκτήσει ακίνητα, τόσο στη Μύκονο όσο και στην Ιο, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές του και στο real estate.

Το 2007, σύμφωνα με την απόφαση που το edolio5 έχει στην διάθεση του ο Στάθης ανέλαβε την χάραξη των αιγιαλών και των παραλιών σε όλη την Μύκονο.

Η μια δουλειά ερχότανε μετά την άλλην.

Για παράδειγμα ο Στάθης είναι αυτός που έκανε την τοπογραφική μελέτη στην πολυτελή Rock House στο Καλό Λιβάδι.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον εμπιστευόταν και ο γνωστός ισχυρός «παίκτης» του real estate, Γιάννης Παπαλέκας, που έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, τόσο στη Μύκονο όσο και στην Αθήνα.



Όπως αποκαλύπτει το edolio5, στις 20 Σεπτεμβρίου του 2020 δόθηκε η άδεια από την πολεοδομία Σύρου για την κατασκευή κατοικίας με ισόγειο επίπεδο για μια υπόσκαφη στάθμη με πισίνα.


Σύμφωνα με την άδεια, ιδιοκτήτης του ακινήτου κατά 50% είναι ο Παναγιώτης Στάθης και κατά 50% ο Θωμάς Κεχρολόγος. Το εμβαδό του οικοπέδου είναι πέντε στρέμματα.

Επίσης, η έκταση που κατείχε στην Ιο ο δολοφονημένος βρίσκεται στη περιοχή «Στρουμπουλή» ενώ ιδιοκτησία στο ίδιο σημείο έχει και ο Θωμάς Κεχρολόγος. Η απόκτηση των ακινήτων έγινε πριν από μια 12ετία καθώς το 2012 υπάρχει απόφαση η οποία οριοθετεί ένα ρέμα στην περιοχή, πλησίον των ιδιοκτησιών των δύο συνεταίρων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !