Quiz! Ο σεκιουριτάς, ο μπασκετμπολίστας και τα μπουνίδια. Το πολύκροτο διαζύγιο που έχει γίνει καθημερινό σίριαλ στα μεσημεριανάδικα και οι αιτίες με τα SMS στο δείπνο του μοιραίου εστιατορίου. Η μόνιμη σχέση και τα τσιλιμπουρδίσματα.


Του ειδικού συνεργάτη 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια όπως επίσης και τα ονόματα με λεπτομέρειες τέτοιες ώρες. 

Τώρα που κόπασε ο θόρυβος και ο καθένας με την ανάλογη εμπλοκή που έχει στην πολύκροτη υπόθεση ενός διάσημου διαζυγίου έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τα επιχειρήματα του, να σας ενημερώσω πως όλοι το είχαν τούμπανο και ο σύζυγος κρυφό καμάρι. 

Έτυχε, η κατάλληλη στιγμή όμως στο εστιατόριο όπου βρισκόντουσαν και αυτοί να βρίσκεται και η ομάδα μπάσκετ από την οποία η «άτακτη» σύζυγος είχε διαλέξει τον δίμετρο για να... περνάει καλά! 

Το όνομα δεν έχει σημασία αλλά παραπέμπει σε κολομβιανό ναρκέμπορα. Εδώ που τα λέμε δεν είχαν βρεθεί και πολλές φορές αλλά όταν την είδε στο εστιατόριο με τον νόμιμο σύζυγο έγινε το μοιραίο λάθος και της έστειλε μήνυμα. Το πήρε χαμπάρι το γατόνι που ήταν δίπλα της και έγινε ότι έγινε! 

Να σας ενημερώσω επίσης ότι ο μπασκετμπολίστας δεν ήταν η μόνιμη σχέση της κυρίας. Τον ρόλο αυτόν τον είχε ένας Παναγιώτης με εταιρεία συστημάτων συναγερμού. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα και για μεγάλο διάστημα. 

Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες και αντίστοιχα SMS. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και τώρα ο καθένας τραβάει τον δικό του γολγοθά για να ξανά χτίσει την ζωή του. Επειδή ξέρω ότι είστε περίεργοι αλλά ταυτόχρονα και μυημένοι, μην ζητάτε ονόματα και διευθύνσεις. 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !