Η Αφροδιτούλα έσπασε τα χέρια της να χειροκροτεί τον Σαμαρά! Η παγκόσμια πρωτοτυπία με αρχηγό κόμματος που πήγε σε εκδήλωση για να ζητωκραυγάζει υπέρ στελεχών άλλου κόμματος. Έχει επιστρέψει στην Νέα Δημοκρατία αλλά το κρατάει μυστικό από τον εαυτό της και όσους ψηφοφόρους παραμύθιασε.


Του ειδικού συνεργάτη

Όσα έγιναν στο πολεμικό μουσείο με τις ομιλίες Σαμαρά και Καρμανλή τα έχετε ήδη μάθει! Αυτό που δεν ξέρετε είναι τα της... Λατινοπούλου. Για αυτό είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε.

Ο σερβιτόρος μας που ήταν εκεί την είδε με τον φύλακα άγγελο του Αντώνη Σαμαρά, τον προσωπικό του φύλακα τον Λάζαρο να έχουν ανοίξει στο φουαγέ καθ' όλη την εκδήλωση ψηλή κουβεντούλα.

 Η Λατινοπούλου δεν εισήλθε στην κεντρική αίθουσα, παρέμεινε στο φουαγιέ που είχε μπει μεγάλη γιγαντοοθόνη και θα έλεγε κανείς ότι έψαχνε δεξιά και αριστερά να βρει κάποιον που θα της έχει φέρει μια πρόσκληση για την ένταξη της στην ΝΔ.

Κάθε φορά που μίλαγε ο Σαμαράς και ο Καραμανλής έσπαγε τα χέρια της από χειροκρότημα. Η αλήθεια είναι ότι το χαμόγελο δεν ήταν ιδιαίτερα έντονο αλλά αυτό μάλλον οφείλεται σε κάποιο πρόσφατο μπότοξ από ότι μπόρεσε να καταλάβει ο σερβιτόρος μας.

Τώρα πως είναι δυνατόν αρχηγός άλλου κόμματος να πηγαίνει σε εκδήλωση χειροκροτητών άλλου κόμματος και η ίδια μόνο ντουντούκα και κόρνα δεν είχε μαζί της αυτό ίσως το λύσει το επόμενο διάστημα ο χρόνος αφού κάποιοι έλεγαν ότι η Αφροδιτούλα είναι ζήτημα ωρών για να έρθει μαζί μας.

Αλίμονο από αυτούς όμως που θεώρησαν ότι ήταν κάτι διαφορετικό και την έκαναν ευρωβουλευτή για να μην δαπανά όλο τον χρόνο της στο Tik Tok.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !