Η μετάλλαξη του Αντωνάκη που έφυγε κλοτσηδόν από τον Μαρινάκη! Μέχρι εχθές το ιστολόγιο Radar.gr αποκαλούσε «Μπακοκαϋμενάκηδες» του 2 εφοπλιστές συνεταίρους και έγραφε για την «μεγάλη έρευνα» που θα κάνει για αυτούς και σήμερα μας ενημερώνει πως ότι πιάνουν γίνεται... χρυσός. Όταν η δημοσιογραφία έχει «αντίκρισμα» και είναι «αδέσμευτη».


Του ειδικού συνεργάτη 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κολοτούμπα ΜΜΕ βγάζει μάτι και ο καθένας βγάζει και τα δικά του συμπεράσματα για τον λόγο που έγινε.

Ορισμένα πράγματα όμως οργίζουν και τον πιο καλοπροαίρετο που τον οδηγούν στο συμπέρασμα να φωνάξει... «φτάνει ρε παιδιά!». 

Διαβάζαμε και ξανά διαβάζαμε στο κατά τα άλλα καλό... σάιτ Radar.gr εκτενή ρεπορτάζ για τους περιβόητους Μπακοκαϋμενάκηδες όπως τους αποκαλούσε. Μιλάμε για δεκάδες ρεπορτάζ που έσταζαν χολή και υποσχόντουσαν μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα για τον βίο και την πολιτεία τους. Ως «κουμαντάδορος» του συγκεκριμένου site ακούγεται στην πιάτσα ότι είναι γνωστός ολιγάρχης. Αυτά όμως μια άλλη φορά!  

Σήμερα ένας αναγνώστης μας έστειλε Link ένα άλλο δημοσίευμα που αφορά πάλι τους ίδιους αλλά προφανώς από ότι καταλαβαίνουμε ο Αντωνάκης (ξέρετε ποιος είναι ο Αντωνάκης), που έφυγε κλοτσηδόν από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη για παρόμοια «παιχνίδια» που έκανε με διάφορους επιχειρηματίες, έπαθε μετάλλαξη και διαπίστωσε, με επιφοίτηση Αγίου Πνεύματος ή διάβασε τα άστρα μιας και έχει ειδικότητα με ιδιαίτερη αξία, ότι οι Μπακοκαϋμενάκηδες λέγονται πια κ.κ. Μπάκος , Καϋμενάκης και πως ότι πιάνουν γίνεται χρυσός. 

 Ο ίδιος αναγνώστης μας έστειλε και μερικές δικαστικές αποφάσεις που αφορούν το εκδοτικό παρελθόν του Αντωνάκη και τα χρήματα που χρωστάει σε εργαζομένους του. Προβλέπω ότι θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι με θερμά ρεπορτάζ! Άντε γιατί παράγινε το κακό.




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !