Ο Στουρνάρας προειδοποιεί για να μην τον καλέσει ο εισαγγελέας! Η τελική προθεσμία από την ΤτΕ για τα όνειρα των Μπακοκαϋμενάκηδων και τα φούμαρα για τον περιβόητο πέμπτο τραπεζικό πυλώνα. Εμείς τα λέγαμε μήνες τώρα.


Του ειδικού συνεργάτη

Κοντός ψαλμός αλληλούια! Το edolio5 έχει επισημάνει εδώ και μήνες τα παραμυθένια και φουμαρισμένα ρεπορτάζ των μπουκομένων ΜΜΕ δήθεν για την μεγάλη συγχώνευση που έρχεται μεταξύ Attica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζας.

Η ΤτΕ έστειλε στην επιστολή με καταληκτική ημερομηνία την 5 Ιουλίου - σε 4 μέρες - προκειμένου να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο! Σε διαφορετική περίπτωση καληνύχτα κύριοι.

 Την ίδια ώρα οι Μπακοκαϋμενάκηδες μέσα στον πανικό τους λένε δεξιά και αριστερά ότι η κυβέρνηση πιέζεται από τις συστημικές τράπεζες να εμποδίσει αυτή την συγχώνευση.

Σας έχουμε ενημερώσει ότι τα χρήματα που θα χρειαστούν προκειμένου να καλυφθεί η ισορροπία που θα προκύψει από αυτή την συγχώνευση είναι περίπου 600 εκατ. ευρώ! Οι σκελετοί και στις 2 τράπεζες δεν έχουν τελειωμό! Αντί οι Μπακοκαϋμενάκηδες να ψάχνουν δικαιολογίες ας δώσουν μια συνέντευξη τύπου και να πουν που θα βρουν τα 600 εκατ. ευρώ! Φανταζόμαστε όχι από δάνεια όπως κάνουν τον τελευταίο καιρό συχνά - πυκνά!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !