Η δίκη των Κουτσολιούτσων και η «σύγκρουση» της προέδρου Βασιλικής Μουγιάτση με την εισαγγελέα Κατερίνα Ρούμπου και τους Leader δικηγόρους υπεράσπισης! Η πρόταση για να πέσουν στα μαλακά τα μέλη της οικογένειας και η καταδίκη που ήρθε από το δικαστήριο.


edolio5 team

Τώρα που κάθισε ο κουρνιαχτός από τη δίκη της Folli Follie και την ξεκάθαρη καταδίκη των Κουτσολιούτσων, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον κύριο πρωταγωνιστή της υπόθεση. Ή μάλλον την πρωταγωνίστρια που δεν είναι άλλη από την πρόεδρο του δικαστηρίου, Βασιλική Μουγιάντζη, η οποία έγινε πρόεδρος Εφετών το 2022 και ανέλαβε να φέρει σε πέρας την πρώτη μεγάλη δίκη στην Αθήνα, καθώς μέχρι τότε υπηρετούσε στη Θεσσαλονίκη.

Η Μουγιάντζη κατάφερε να ολοκληρώσει με άψογο τρόπο μια πολύμηνη, δύσκολη και πολύπλοκη δίκη που πέρασε από 40 κύματα λόγω της αποχής των δικηγόρων αλλά και της προσπάθειας που γινόταν για να «θολωθούν» τα νερά και να μη βγει στο φως η αλήθεια.

Η εμπειρότατη δικαστικός, ήταν καλά διαβασμένη για όλες τις πτυχές της δικογραφίας, ετοιμόλογη, αποφασιστική να ολοκληρώσει τη δίκη, ακόμη κι όταν η αποχή φαινόταν ότι θα τίναζε τα πάντα στον αέρα.

Η φράση της στα τέλη του προηγούμενου έτους: «Είπαμε αποχή. Να φτάνουμε όμως στο σημείο να εκλιπαρούμε για να δοθούν άδειες στους δικηγόρους; Να ικετεύει το δικαστήριο; Να θέλουμε να δικάσουμε και να μη μπορούμε; Υπάρχει κι ένα όριο. Έλεος!», ίσως ήταν αυτή που άλλαξε το κλίμα και πήραν άδεια οι δικηγόροι.

Και για να λέμε και την αλήθεια, η πρόεδρος ήταν αυτή που έσωσε την τιμή της Δικαιοσύνης καταδικάζοντας τους βασικούς κατηγορούμενους, σε αντίθεση με την εισαγγελέα Αικατερίνη Ρούμπου, η πρόταση της οποίας είχε προκαλέσει αρνητική εντύπωση σε όλους.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !