Τώρα κατάλαβαν οι Μπακοκαϋμενάκηδες ότι το Μαξίμου τους «γλεντάει»! Δίνουν non - paper που κατηγορούν Στουρνάρα και Χατζηδάκη ότι φρενάρουν (!) την ανάπτυξη της τράπεζας που θέλουν να φτιάξουν. Δεν λένε κουβέντα όμως για το που θα βρουν τα 600 εκατ. ευρώ που πρέπει να βάλουν στην μαύρη τρύπα της τράπεζας Αττικής της όμορφης Βρεττού.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν γράφαμε ότι το δίδυμο των εφοπλιστών ή όπως αλλιώς έχουν καθιερωθεί στην δημοσιογραφική πιάτσα ως Μπακοκαϋμενάκηδες δεν έχουν πάρει μυρωδιά για τον ρόλο που τους θέλουν στο Μέγαρο Μαξίμου κάποιοι καλοθελητές μας έλεγαν στο edolio5 ότι τους αδικούμε. 

Μας έχουν τρελάνει με πληρωμένα δημοσιεύματα για τον περιβόητο 5ο πυλώνα της μεγάλης δήθεν τράπεζας που θα φτιάξουν με την συνένωση της Παγκρήτιας και της Τράπεζας Αττικής. 

Σήμερα θα γίνει, αύριο θα γίνει και οι μήνες περνάνε χωρίς τίποτα να γίνεται. Τώρα βρήκαν το αφήγημα προκειμένου να δικαιολογήσουν το φιάσκο που οδηγούνται κατά μέτωπο ότι ο Χατζηδάκης του υπουργείου Οικονομικών και ο Στουρνάρας τους πολεμάνε και δεν θέλουν την νέα τράπεζα! 

Στο non - paper που στέλνουν δεξιά και αριστερά δεν λένε κουβέντα βέβαια για τα 600 εκατ. ευρώ που πρέπει να βάλουν με ρευστό χρήμα μπας και μπαλωθεί λίγο η μαύρη τρύπα στην τράπεζα Αττικής. 

Χωρίς καμία κακοπροαίρετη διάθεση επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι το δίδυμο των Μπακοκαϋμενάκηδων χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση ως νέοι «Κοσκωτάδες» για να αγοράσουν ΜΜΕ και να τα ρίξουν απλόχερα στην αυλή του Μαξίμου. Λογάριασαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που είναι τα καρτέλ των συμφερόντων που δεν θέλουν άλλον στα πόδια τους.

Προς το παρόν έχουν στην διάθεση τους 2 τηλεοπτικούς σταθμούς μηδενικής παρεμβάσεως και μια ιστοσελίδα που λιβανίζει την κυβέρνηση από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην κυβέρνηση αφορμή έψαχναν να βρουν κάτι χειροπιαστό σε βάρος τους και να το πουλήσουν στην διαπλοκή και βρήκαν την υποδικία σε βαθμό κακουργήματος του συνεταίρου τους Αλέξανδρου Εξάρχου που εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι καλύτερο να πληρώνει κάποιος 500.000 ευρώ για να μην προφυλακιστεί σύμφωνα με την απόφαση της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα και της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου. Την ώρα μάλιστα που ετοιμάζεται εις γάμον κοινωνία με την εκλεκτή του Ελένη Βρεττού που κρατάει σήμερα τα διοικητικά ινία της Attica Bank.

Υ.Γ. 

Περαστικά ολόψυχα και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε πρόσφατα με την μέση του ο φίλος μας Δημήτρης Μπάκος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !