Ο Νίκος Κοκλώνης στην Μύκονο και οι καυτές δικογραφίες που τον αφορούν για εγκληματική οργάνωση στιβάζονται σε βουνό στην εισαγγελία! Οι απάτες σε τηλεθεατές από τις εκπομπές του, το μαύρο χρήμα, η φοροδιαφυγή - μαμούθ 7 εκατ. ευρώ με «μπροστινούς» νεκρούς και το ανύπαρκτο κράτος κοιμάται όρθιο τραυματίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στην ήδη πληγωμένη δικαιοσύνη.


edolio5 team

Η επόμενη έρευνα κοινής γνώμης που θα γίνει στην Ελλάδα και θα αφορά τον θεσμό της δικαιοσύνης και την εμπιστοσύνη των πολιτών σε αυτή δεν θα έχει πλέον αποδοχή μόνο κατά 30% που συνέβη πρόσφατα αλλά ίσως δεν ξεπεράσει ούτε το 10%.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Τι κι αν εκκρεμούν σοβαρότατες δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του νέου εκπροσώπου της Trash Tv Νίκου Κοκλώνη, ακόμη και καραμπινάτες απάτες που έχουν καταγγείλει τηλεθεατές που έχουν διαπραχθεί από τις εκπομπές που ήταν ο ίδιος παραγωγός και την ίδια ώρα η ΑΑΔΕ με πόρισμα της να τον κατονομάζει ως εγκέφαλο εικονικών τιμολογίων 7 εκατ. ευρώ.

Τι κι αν ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης ως επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος έχει στείλει στην εισαγγελία Αθηνών ένα πόρισμα - φωτιά (που έχει αποκαλύψει το edolio5) και αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον Κοκλώνη και την διερευνόμενη συμμετοχή του ως εγκεφάλου εγκληματικής οργάνωσης, ο ίδιος συνεχίζει να ζει την ζωή του σαν να μην τον αγγίζει τίποτα!

Τι και αν η ΑΑΔΕ με πόρισμα της τον κατηγορεί για εικονικά τιμολόγια 6,9 εκατ. ευρώ ;

Αυτές τις ημέρες που κολυμπάει στις παραλίες στο νησί των ανέμων περιέγραφε σε φίλους του τις άριστες σχέσεις που διαθέτει με αεροπαγίτη και την συχνή παρέα που κάνουν όταν βρίσκονται στην Αθήνα!

Τα ρεπορτάζ του edolio5 έχουν αποτελέσει μέρος αναφορών στον Άρειο Πάγο αλλά και μέρος δικογραφιών. Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα με την ανοχή που κάποιοι ανακριτές επιδικνείουν στον επιβαλόμενο διερευνητικό έλεγχο που έπρεπε ήδη να έχουν ολοκληρώσει. Η κοινωνία είναι στα κάγκελα θεωρόντας ότι η δικαιοσύνη δεν επιτελεί ορθώς το καθήκον της.

1. Οι πολλές κακουργηματικές δικογραφίες και το κλοτσηδόν του Κοκλώνη από το OPEN και τον ALPHA ήταν θέμα χρόνου! Οι καθυστερήσεις μισθών 4 μηνών από τον trash παρουσιαστή και οι ποινικές περιπέτειες που δεν θέλει να εμπλακεί ο ήδη κυνηγημένος από την κυβέρνηση Ιβάν Σαββίδης. Σταματάει οριστικά κάθε παραγωγή μαζί του και το «μαγαζί» του Βαρδινογιάννη αφού πλέον η υπόθεση αρχίζει και «βρωμάει» πάρα πολύ.

2. Αραχνιάζει στη 34η τακτική ανακρίτρια Μαρία Σκολαρίκη η δικογραφία Κοκλώνη για την εγκληματική οργάνωση! Το πόρισμα Βουρλιώτη και οι βαρύτατες διερευνώμενες καταγγελίες από την δικαιοσύνη για τον trash tv παρουσιαστή που δεν τον αγγίζει κανείς λόγο Μαξίμου. Τα εικονικά τιμολόγια 7 εκατ. ευρώ, τα ανύπαρκτα ταξίδια και οι εκατοντάδες τηλεθεατές του OPEN που εξαπατήθηκαν.

3. Να γιατί ο «μεγάλος δημοσιογράφος» Νίκος Ευαγγελάτος δεν «βλέπει» τα εικονικά τιμολόγια Κοκλώνη και την κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του! Το «χρυσό» συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το OPEN και την εταιρεία Barking Well Media του ελεγχόμενου από την δικαιοσύνη trash παρουσιαστή.

4. (N2) Το πόρισμα της ΑΑΔΕ για τα 6.900.000 ευρώ εικονικά τιμολόγια του Νίκου Κοκλώνη! Το Colpo Grosso που έκανε και «έστησε» με τον υπάλληλο του, Halo Panajiot με πλαστή ταυτότητα την εταιρεία «Λογισμικό Μέδουσα ΙΚΕ» και τον έβαλε διαχειριστή. Ο τραπεζικός λογαριασμός που άνοιξαν μαζί και το πλαστό διαβατήριο που χρησιμοποίησαν για να παραπλανήσουν το Ελληνικό δημόσιο και να πάρουν ΑΦΜ.

5. Το «αράχνιασμα» και το «βαθύ θάψιμο» μιας δικογραφίας που διερευνά μια εγκληματική οργάνωση που εκθέτει πολλούς! Το πόρισμα Βουρλιώτη που περιγράφει τα κακουργήματα του Νίκου Κοκλώνη και η εκκωφαντική σιωπή της εισαγγελίας για «περεταίρω ενέργειες».


7. Ο εξευτελισμός του OPEN και η εκπομπή του Κοκλώνη που θησαύρισε πουλώντας μαϊμού ταξίδια στο «μαγαζί» του Ιβάν Σαββίδη! Ο Θανάσης Τομαράς της Clever Holidays και οι «προστάτες» του trash παρουσιαστή που τον εγκαταλείπουν βλέποντας κακουργηματικές δικογραφίες να χτίζονται γύρω - γύρω για εικονικά τιμολόγια και εγκληματική οργάνωση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !