Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Η Ελληνική δια-ΛΥΣΗ, με αποχώρηση δεκάδων στελεχών και η ανασυγκρότηση των κομμάτων δεξιά της ΝΔ που ρουφούν τον Βελόπουλο! Η άκρατη αλαζονεία και οι δικαστικές περιπέτειες που έρχονται για τον μιστερ «Πατριώτη της Κονόμας» παγιώνουν την είσοδο της Λατινοπούλου στην βουλή και χτίζουν εκλογικό μέλλον για Νατσιό - Στίγκα και Εμφιετζόγλου.


edolio5 team

Έντονο προβληματισμό προκαλούν στο Μαξίμου τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την συνεχή κατάρρευση της κυβέρνησης. Η μεγάλη άνοδος που σημειώνουν τα κόμματα που βρίσκονται στα Δεξιά της ΝΔ δείχνουν τρίτα πράγματα.

Πρώτον, η «Ελληνική διαΛΥΣΗ» όπως πλέον θα είναι το νέο όνομα της μέσα σε 3 μήνες έχασε 2% αφού το 9,3% των ευρωεκλογών έχει γίνει πλέον 7,4% που δημοσιοποιήθηκε στο Action 24, χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί το 20% που υπάρχει ως «δεξαμενή» εκλογικού σώματος δεξιά της ΝΔ.

Κάθε μέρα που περνάει χάνει παρά κερδίζει!

Να σημειωθεί ότι τα απόνερα των αποχωρήσεων δεκάδων στελεχών από την Ελληνική Λύση και οι πολύ σοβαρές καταγγελίες ακόμη και ηθικής τάξεως που έχουν γίνει από στενότατους συνεργάτες του Βελόπουλου δεν έχουν ακόμη λειτουργήσει ως αρνητικό πρόσημο αφού σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα «βαριά» πυρομαχικά των αποκαλύψεων βρίσκονται καλά κρυμμένα.

Όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα αποτελούν το 0,5% των όσων υπάρχουν! Ήδη δρομολογούνται σοβαρές δικαστικές περιπέτειες σε βάρος της Ελληνικής Λύσης (μήνυση Σαράκη - Λατινοπούλου κλπ) που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν θρυαλλίδα σοβαρών πολιτικών εξελίξεων που θα επιταχύνει την εκλογική κατηφόρα του κόμματος αυτού με όσα πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας τους επόμενους μήνες και θα οδηγήσει τον Βελόπουλο να φλερτάρει με το αν μπει ή όχι στην βουλή.

Δεύτερον,  το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου «Φωνής Λογικής» φαίνεται ότι οργανώνεται έντονα σε όλη την Ελλάδα και παγιώνει την είσοδο της στο επόμενο Εθνικό κοινοβούλιο.

Όπως μαθαίνουμε τουλάχιστον 50 στελέχη της Ελληνικής Λύσης που βρίσκονται στο blacklist του Βελόπουλου όπως αποκάλυψε το edolio5 έχουν έρθει σε συνεννόηση μαζί της. 4 πρόσωπα από αυτά συμμετείχαν στο ευρωψηφοδέλτιο του Βελόπουλου στις πρόσφατες ευρωεκλογές ενώ όλοι οι άλλοι ήταν υποψήφιοι βουλευτές σε νομούς που η Ελληνική Λύση πήρε διψήφια ποσοστά.

Τρίτον, το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου «Πατριώτες» βρίσκεται σε συνεχή ανασυγκρότηση με «μεταγραφές» στελεχών από άλλους πατριωτικούς σχηματισμούς και τις επόμενες εβδομάδες όπως μαθαίνουμε ο Εμφιετζόγλου ετοιμάζει κύκλο περιοδειών σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να έχει και πάλι αυτόνομη εκλογική πορεία. 

Ο Βασίλης Στίγκας έχει πάρει «λευκή κόλλα» και χτίζει τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» από την αρχή αφού σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε το θέμα της παραμονής του κόμματος στην Βουλή έχει πλέον οριστικά και αμετάκλητα «κλείσει» ως προς το γεγονός ότι δεν πρόκειται να εκπέσουν των αξιωμάτων τους οι βουλευτές που εξελέγησαν μαζί του αφού το εκλογοδικείο περιμένει την έκβαση του δικαστηρίου που εκκρεμεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν προς αυτό, πως ακόμα και η ποινική εκκρεμότητα που υπάρχει με κατηγορούμενους τους βουλευτές για παραπλάνηση εκλογικού σώματος θα αποτελεί στην ακροαματική διαδικασία μια τυπική εξέλιξη αθώωσης των εμπλεκομένων αφού έχει επέλθει απόλυτη ηρεμία στις τάξεις των «Σπαρτιατών».

Το κόμμα «ΝΙΚΗ» του Δημήτρη Νατσιού είναι μια ξεχωριστή «εκλογική περιουσία» που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να επικαρπωθεί οφέλη αφού φαίνεται ότι έχει παγιωθεί το 3% με τάσεις ανόδου.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του Βελόπουλου με έμμισθη κομματική θέση μέχρι πριν λίγο καιρό, βρίσκεται πλέον στις τάξεις της «ΝΙΚΗΣ» έχοντας συνεισφέρει με σοβαρή οργανωτική και στελεχιακή δομή.  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !