Τρίτη, Αυγούστου 13, 2024

Πέφτουν κεφάλια στην ΕΛΑΣ για τις δικογραφίες - φιάσκο! Η δολοφονία του Χάρη Κοντογιώργη και ο κατηγορούμενος Γιάννης Λάλας επειδή το έγραφε (!) ένα ανώνυμο SMS. Η αθώωση του με 6 - 1 από το εδώλιο πριν 20 μέρες για την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.


Του ειδικού συνεργάτη

Αρχές Σεπτεμβρίου αρχίζει η δίκη για την δολοφονία του «νονού της νύχτας» Χάρη Κοντογιώργη και προβλέπω να ξηλωθούν γαλόνια από πολλούς ώμους! 




Κατηγορούμενος είναι ο Γιάννης Λάλας τον οποίο η Ασφάλεια θεωρούσε με βεβαιότητα ότι ήταν ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ. 

Η επισήμανση του edolio5 για την υπόθεση αυτή από την πρώτη στιγμή ήταν πως επρόκειτο για μια δικογραφία - «φιάσκο» που με βεβαιότητα θα οδηγούσε στην αθώωση του κατηγορουμένου όπου μαζί με τον αδερφό του Στράτο βρέθηκαν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών πριν 20 μέρες. 

Αθωώθηκαν με πανηγυρικό τρόπο! Εδώ ταιριάζει η παροιμία του λαού μας που λέει βρήκαν παπά και αποφάσισαν να θάψουν καμία δεκαριά. Αυτό ισχύει για τις προθέσεις της ΕΛΑΣ.

Ας δούμε, που στηρίζεται η δικογραφία για την δολοφονία του Χάρη Κοντογιώργη. 

Ο Γιάννης Λάλας ήταν φίλος με τον Μιχάλη Καπίρη όπου δολοφονήθηκε. Ο Κοντογιώργης ήταν ο υπαρχηγός του Καπίρη! Άρα επειδή ο Λάλας στεναχωρέθηκε που δολοφονήθηκε ο φίλος του και πίστευε ότι το έκανε ο Κοντογιώργης για να πάρει το μερίδιο του στα μαγαζιά όπου είχαν «κοινά» τον σκότωσε. 

Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτό είναι το σενάριο που στηρίζεται η δικογραφία. Επιπλέον υπάρχει και ένα ακόμη παρόμοιας ποιότητας «συνταρακτικό» στοιχείο. 

Ένας άγνωστος έστειλε ένας SMS σε έναν φίλο του Κοντογιώργη που ήταν συγκρατούμενος μαζί του στην φυλακή, όπου του έγραφε ότι ο Γιάννης Λάλας μαζί με άλλα 3 άτομα θα σκοτώσουν τον Κοντογιώργη. Αυτός που έστειλε το SMS δεν βρέθηκε ποτέ! 

Αυτός που το έλαβε, ενημέρωσε τον Κοντογιώργη για το SMS. Όταν δολοφονήθηκε ο Κοντογιώργης από το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε το SMS που είχε λάβει. Άρα... ο Λάλας Γιάννης είναι κατηγορούμενος για την δολοφονία του. 

Ένα μικρό παιδί να ρωτήσει κάποιος ποιος έστειλε το SMS αυτό η απάντηση που θα δοθεί είναι αυτονόητη. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, ήδη το γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει διαμηνύσει σε αξιωματικούς που χειρίστηκαν την δικογραφία αυτή ότι θα «αποκεφαλιστούν».

Δύο δικογραφίες φιάσκο από μια υπηρεσία που υποτίθεται ότι είναι υπόδειγμα αρτιότητας πάει πολύ... αφού φανερώνει την ιδιοτέλεια συγκεκριμένων αξιωματικών για να κλείνουν υποθέσεις όπως - όπως προκειμένου να φαίνεται ότι επιτελούν έργο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !