Ο εξευτελισμός του OPEN και η εκπομπή του Κοκλώνη που θησαύρισε πουλώντας μαϊμού ταξίδια στο «μαγαζί» του Ιβάν Σαββίδη! Ο Θανάσης Τομαράς της Clever Holidays και οι «προστάτες» του trash παρουσιαστή που τον εγκαταλείπουν βλέποντας κακουργηματικές δικογραφίες να χτίζονται γύρω - γύρω για εικονικά τιμολόγια και εγκληματική οργάνωση.


Του ειδικού συνεργάτη

H ώρα που ο νέος εκπρόσωπος της Trash Tv θα γίνει πρώτη είδηση στα κανάλια για τα έργα και τις ημέρες του δεν θα αργήσει. 

Εικονικά τιμολόγια 7 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά της ΑΑΔΕ, πόρισμα του Χαράλαμπου Βουρλιώτη για εγκληματική οργάνωση και άλλα τέτοια ωραία που φυσικά έχει αποκαλύψει με αποκλειστικά ρεπορτάζ το edolio5 αποτελούν τα έργα και τις ημέρες του που παρά την ασυλία που του παρέχει το σύστημα Μητσοτάκη προς το παρόν, σύντομα θα κρεμαστεί στα μανταλάκια από τους ίδιους που τον στηρίζουν όταν καταλάβουν ότι το δηλητήριο θα τους αγγίξει. 

Σήμερα θα σας πούμε κάτι καινούριο.

Η εταιρεία παραγωγής Red Smile – ιδιοκτησίας Νίκου Κοκλώνη – συστάθηκε τον Απρίλιο του 2023 (27/04), προκαλώντας αίσθηση στη μικρή ελληνική αγορά καθώς δύο μόλις μήνες νωρίτερα, στις 22 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, είχε αποστείλει στον οικονομικό εισαγγελέα Χρήστο Μπαρδάκη το πόρισμά του σχετικά με απάτες κατά του Δημοσίου από τον γνωστό παρουσιαστή και παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών. Η δικογραφία αυτή έχει χαθεί στα άδυτα της εισαγγελίας.

Στην αρχή όλα έδειχναν ότι η εταιρεία παραγωγής αποτελούσε την «ουρά» της Barking Well Media, άλλωστε και το μετοχικό κεφάλαιο των 4.000 ευρώ, που συνεισέφερε η εταιρεία, σηματοδοτούσε ένα low budget story στο πολυτάραχο «βιβλίο» της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Κοκλώνη. Πριν λίγες ημέρες η Red Smile αλλάζει το καταστατικό της στο άρθρο που αφορά στο εταιρικό κεφάλαιο το οποίο πλέον ορίζεται σε 216.000 ευρώ που διαιρείται σε 216.000 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ το καθένα.

Το κεφάλαιο συνίσταται αποκλειστικά και στο σύνολό του από κεφαλαιουχικές εισφορές. Επομένως η συνολική αξία των κεφαλαιουχικών εισφορών είναι 216.000 € ευρώ, ενώ δεν υπάρχουν εισφορές εξωκεφαλαιακές ή εγγυητικές. Το συνολικό ποσό του κεφαλαίου εισεφέρθη από την «BARKINGWELL MEDIA Α.Ε.», σε μετρητά που κατετέθησαν στο ταμείο της εταιρείας. Στη συνέχεια η μοναδική εταίρος BARKINGWELL MEDIA Α.Ε. έλαβε 216.000 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ το καθένα, που αντιστοιχούν σε ποσοστό συμμετοχής 100% στο κεφάλαιο της εταιρείας.

Είχε μεσολαβήσει απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της μοναδικής εταίρου της 13ης Μαΐου 2024, για αύξηση του εταιρικού κεφαλαίου κατά το συνολικό ποσό των 212.000 €, με καταβολή μετρητών και την έκδοση 212.000 εταιρικών μεριδίων ονομαστικής αξίας ενός 1 ευρώ το καθένα. Το συνολικό ποσό της αύξησης του εταιρικού κεφαλαίου καταβλήθηκε από την «BARKINGWELL MEDIA Α.Ε.», σε μετρητά που κατετέθησαν στο ταμείο της εταιρείας και η οποία έλαβε 212.000 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 1 ευρώ το καθένα.

Λίγες ημέρες πριν λήξει το 2023 (στις 4/12) ο Θανάσης Τομαράς (μοναδικός εταίρος και διαχειριστής) ιδρύει την Clever Holidays Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με εταιρικό κεφάλαιο μόλις 1.000 ευρώ και αντικείμενο την επιχειρηματική δραστηριότητα στο Διαδίκτυο. Ακριβώς δύο μήνες μετά, το Open, την αξιοποίηση του ψυχαγωγικού προγράμματος του οποίου έχει η Red Smile και η Barking Well Media, ανακοινώνει την ένταξη στο μενού του καναλιού του τηλεπαιχνιδιού «Next Please» με την Αννίτα Πάνια. 

Η εκπομπή είχε τη διαφήμισή της φυσικά αλλά αίφνης εμφανίστηκε και δωροθέτης (η Clever Holidays) για «έξυπνες διακοπές» με αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού προκαλώντας συνειρμούς στους παροικούντες στο κανάλι από αλλοτινές εποχές κατά τις οποίες ο Κοκλώνης είχε βαρέσει «κανόνι» με την Airfasttickets – επίσης για αεροπορικά εισιτήρια. Τα υπόλοιπα είναι περίπου γνωστά. Μέχρι και ο πατέρας του πήγε φυλακή αφού τον είχε βάλει «μπροστινό» σε εταιρείες του.

Η Αννίτα Πάνια μέσα από την εκπομπή της «Next please» διαφήμιζε την προσφορά της εταιρείας Clever Holidays, που έχει έδρα στην οδό Φιλελλήνων, στο Σύνταγμα, με τηλέφωνο που ανήκε στο παρελθόν σε… κέντρο αδυνατίσματος που, επίσης, είχε προκαλέσει πλήθος καταγγελιών. Οι απατηλές υποσχέσεις της εκπομπής είχαν ως αποτέλεσμα να ζημιωθούν δεκάδες τηλεθεατές που πείστηκαν από τη δήθεν προσφορά για αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με μόλις… 99 ευρώ σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Παρίσι, Ρώμη, Λονδίνο και Άμστερνταμ, αλλά και εκδρομές σε ελληνικά νησιά και ηπειρωτικούς τουριστικούς προορισμούς. Όσοι κατέβαλαν από 99 ευρώ για εισιτήρια έως και πάνω από 400 ευρώ για εκδρομές κατάλαβαν την απάτη μόλις την 1η Απριλίου (σαν ψέμμα!!!), γιατί τότε προβλεπόταν πως θα έκλειναν τα εισιτήρια, τα οποία είχαν προπληρώσει για την αγορά voucher.

Όταν όμως τηλεφώνησαν για την αγορά των εισιτηρίων, τους διεμήνυσαν ούτε λίγο ούτε πολύ πως θα πρέπει να πληρώσουν πολλαπλάσια ποσά, παρά το γεγονός ότι η Πάνια και η διαφήμιση της εταιρείας έκαναν λόγο για μόλις 99 ευρώ! Δεκάδες τηλεθεατές που κατάλαβαν εκ των υστέρων την παραπλάνησή τους ζήτησαν πίσω τα χρήματά τους, αλλά μάταια! Το τηλέφωνο της Clever Holidays δεν λειτουργεί πλέον, ενώ κανείς από την παραγωγό εταιρεία δεν ενδιαφέρθηκε να τους αποζημιώσει…

Το κόλπο ολοκληρώθηκε και πλέον το TV Queen δεν έχει λόγο ύπαρξης και το «μαγαζί» κλείνει ξεφτιλίζοντας και το OPEN αλλά και τον Σαββίδη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !