Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2024

Άρχισαν τα Αυγουστιάτικα πρωτοσέλιδα αλλά τον Φθινόπωρο έρχονται με ήχο και εικόνα τα καλύτερα! Το χρονικό της ολικής παρακμής και η κατάθλιψη του «Πατριώτης της Κονόμας» που βαράει το κεφάλι του στις πόρτες και βρίζει χυδαία.


edolio5 team

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η έγκυρη καθημερινή εφημερίδα Political αναφέρθηκε στην απόλυση του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου από το Alert για μάτια του υπόδικου επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνου με εντολή που έδωσε στον αόρατο ιδιοκτήτη του σταθμού Κυριάκο Βελόπουλο.
Επειδή οι αναρτήσεις ( ΕΔΩ - ΕΔΩ ) δημοσιεύθηκαν στο ιστολόγιο μας, κάτι παραπάνω ξέρουμε για όσα έρχονται τον Σεπτέμβριο με ήχο και εικόνα που μάλλον θα «τραβήξουν» για πολλούς μήνες ακόμη και θα οδηγήσουν αρκετούς να βάζουν μέσον για να βρουν κρεβάτι σε ψυχιατρικές κλινικές!

Κάποιοι φαντάστηκαν ότι η μεθόδευση της κατά παραγγελία απόλυσης τον Αύγουστο, του συναδέλφου, θα «χαθεί» στην καυτή άμμο του καλοκαιριού. «Εξ' άλλου μέχρι να γίνουν οι επόμενες εκλογές όλα θα έχουν ξεχαστεί!» θα σκέφτηκε ο κουτοπόνηρος «πατριώτης της Κονόμας». Κούνια που τον κούναγε!

Δυστυχώς για τους ανυπομόνους που θέλουν να ακούσουν, να μάθουν και να δουν περισσότερα θα πρέπει να κάνουν υπομονή.


Όπως μαθαίνουμε ο Βελόπουλος βρίσκεται με κουλουριασμένο το στομάχι (ο ίδιος λέει ότι έχει κάποια πάθηση εντέρου) κλεισμένος στο γραφείο του και βρίζει όποιον βρει μπροστά του επειδή προφανώς αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει ο ίδιος πνιγμένος από την αλαζονία του και την αφιλία που τον διακατέχει  αλλά κυρίως από τα «αποτυπώματα» που έχει αφήσει πίσω του και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, βάζοντας τον στο κάδρο των «Πατριωτών της Κονόμας» που έχουν παρελάσει από την Ελληνική πολιτική σκηνή.

Σε λίγο δεν θα είναι δίπλα του ούτε αυτοί που νομίζει ότι θα «πέσουν νεκροί» πριν από αυτόν. Τον πολιτικό τυχοδιώκτη δεν τον θέλει ούτε... ο αδερφός του, όπως λέει ο λαός μας.

Το χρονικός της παρακμής και της κατάθλιψης του... δεν έχει αρχίσει ακόμα.

Ας διαβάσουν όμως οι ανυπόμονοι μέχρι τότε, το πρωτοσέλιδο της έγκυρης εφημερίδας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !