Πολύ λάδι αλλά τηγανίτα τίποτα από τον Χαρδαλιά! Αλλάζει διευθυντές παντού, «καθαρίζει» τον ΕΔΣΝΑ, οι μαύρες τρύπες αγγίζουν τα 150 εκατ. ευρώ, ξηλώνει την υγειονομική υπηρεσία αλλά στον εισαγγελέα δεν στέλνει κανέναν περιφερειακό σύμβουλο ή αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη από τις προηγούμενες διοικήσεις Πατούλη και Σγορού.


Του ειδικού συνεργάτη

Το γλύψιμο που πέφτει στον νέο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά από τα ΜΜΕ δεν έχει προηγούμενο. Να είναι καλά οι διαφημίσεις που έρχονται για την τουριστική Αττική.

Μετά το νέο σκάνδαλο, με την σπείρα των εκβιαστών που είχαν ριζώσει για τα καλά επί 10 χρόνια και στην περιφέρεια Αττικής αλλάζει τον έναν μετά τον άλλον τους διευθυντές. 

Αναμφίβολα πράττει πολύ καλά αλλά δημιουργείται ένα μεγάλο γιατί! Γιατί δεν στέλνει για αναζήτηση ενδεχόμενων ευθυνών στον εισαγγελέα τους αντιπεριφερειάρχες ή και τους ίδιους τους περιφερειάρχες των προηγούμενων διοικήσεων ;

Να μάθουμε και εμείς αν ήξεραν ή δεν ήξεραν τι γινόταν κάτω από την μύτη τους.

Μαθαίνω επίσης ότι ο Χαρδαλιάς ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με την αμαρτωλή ιστορία που λέγεται ΕΔΣΝΑ, ο οποίος κουβαλάει πολλές σκιές από το παρελθόν, με τη μαύρη τρύπα, όπως μαθαίνω, να ανέρχεται στα 158 εκατομμύρια ευρώ!

Μα εκεί δεν ήταν τα τελευταία χρόνια ο νυν περιφερειακός του σύμβουλος Κόκκαλης που επί ημερών Πατούλη έλυνε και έδενε επί παντός επί στητού.

Στο κεντρικό τομεά Αθηνών που μαζί με την δημοτική αστυνομία του δήμου αλλώνιζε η σπείρα αντιπεριφερειάρχης δεν ήταν ο Δημόπουλος που ξαφνικά κόπηκε από το ψηφοδέλτιο για να είναι ξανά υποψήφιος χωρίς ποτέ να μάθουμε το γιατί ; Νικολάκη μου πολύ λάδι αλλά τηγανίτα τίποτα!

Αντιλαμβανόμεθα την φιλιά με τον Σγουρό αφού υπήρξατε και συν - υποψήφιοι όταν είχες φύγει από την ΝΔ. Όπως πάει όμως η υπόθεση προβλέπω να πέφτουν πολλοί σκελετοί από τις ντουλάπες και θα τρέχεις να τους μαζέψεις και μπορεί να σκοντάψεις. Τώρα που έγινε η αρχή πάρε σκούπα και φτυάρι πριν είναι αργά.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !