Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024

Βιάστηκε να κονομήσει η Στεφανίδου και έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι! Η συμφωνία με τον Κοκλώνη και η σιωπή του Νίκου Ευαγγελάτου για τα εικονικά τιμολόγια και τις ανοιχτές δικογραφίες του τηλεοπτικού παραγωγού που είχε κάνει χρυσό συμβόλαιο με την σύζυγο του.


Του ειδικού συνεργάτη

Τους είχα προειδοποιήσει, την καλή μου φίλη Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και τον Νικόλα να μην είναι πολύ «αγκαλιά» με τον Νίκο Κοκλώνη και να μην καλύπτουν τις δικογραφίες που καίνε και τον αφορούν.

Το ζευγάρι των γνωστών δημοσιογράφων προτίμησε να κρεμάει στα μανταλάκια τον κάθε φουκαρά και να αναφέρεται για το ποιος χώρισε με ποιον αλλά για τα έργα και τις ημέρες του Κοκλώνη που έχει γράψει το edolio5 - μοναδικό ΜΜΕ στην Ελλάδα που έχει ασχοληθεί - ούτε λέξη!

Τώρα, που πέταξαν όλα τα κανάλια τον trash showman στα «σκουπίδια» η Στεφανίδου που είχε υπογράψει μαζί του για την φετινή τηλεοπτική σεζόν με €200.000 τον χρόνο έμεινε χωρίς εκπομπή! 

Του Κοκλώνη, του δεσμεύτηκαν ξανά οι λογαριασμοί, η ανακρίτρια Σκολαρίκη τον ψάχνει για κακουργήματα και η ΑΑΔΕ του έχει καταλογίσει 7 εκατ. ευρώ εικονικά τιμολόγια που είχε εκδώσει με εταιρεία που είχε «μπροστινό» έναν αλλοδαπό που χρησιμοποιούσε όνομα νεκρού! 

Σχετικά ρεπορτάζ 

1. Οι πολλές κακουργηματικές δικογραφίες και το κλοτσηδόν του Κοκλώνη από το OPEN και τον ALPHA ήταν θέμα χρόνου! Οι καθυστερήσεις μισθών 4 μηνών από τον trash παρουσιαστή και οι ποινικές περιπέτειες που δεν θέλει να εμπλακεί ο ήδη κυνηγημένος από την κυβέρνηση Ιβάν Σαββίδης. Σταματάει οριστικά κάθε παραγωγή μαζί του και το «μαγαζί» του Βαρδινογιάννη αφού πλέον η υπόθεση αρχίζει και «βρωμάει» πάρα πολύ.

2. Αραχνιάζει στη 34η τακτική ανακρίτρια Μαρία Σκολαρίκη η δικογραφία Κοκλώνη για την εγκληματική οργάνωση! Το πόρισμα Βουρλιώτη και οι βαρύτατες διερευνώμενες καταγγελίες από την δικαιοσύνη για τον trash tv παρουσιαστή που δεν τον αγγίζει κανείς λόγο Μαξίμου. Τα εικονικά τιμολόγια 7 εκατ. ευρώ, τα ανύπαρκτα ταξίδια και οι εκατοντάδες τηλεθεατές του OPEN που εξαπατήθηκαν.

3. Να γιατί ο «μεγάλος δημοσιογράφος» Νίκος Ευαγγελάτος δεν «βλέπει» τα εικονικά τιμολόγια Κοκλώνη και την κακουργηματική δικογραφία σε βάρος του! Το «χρυσό» συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με το OPEN και την εταιρεία Barking Well Media του ελεγχόμενου από την δικαιοσύνη trash παρουσιαστή.

4. (N2) Το πόρισμα της ΑΑΔΕ για τα 6.900.000 ευρώ εικονικά τιμολόγια του Νίκου Κοκλώνη! Το Colpo Grosso που έκανε και «έστησε» με τον υπάλληλο του, Halo Panajiot με πλαστή ταυτότητα την εταιρεία «Λογισμικό Μέδουσα ΙΚΕ» και τον έβαλε διαχειριστή. Ο τραπεζικός λογαριασμός που άνοιξαν μαζί και το πλαστό διαβατήριο που χρησιμοποίησαν για να παραπλανήσουν το Ελληνικό δημόσιο και να πάρουν ΑΦΜ.

5. Το «αράχνιασμα» και το «βαθύ θάψιμο» μιας δικογραφίας που διερευνά μια εγκληματική οργάνωση που εκθέτει πολλούς! Το πόρισμα Βουρλιώτη που περιγράφει τα κακουργήματα του Νίκου Κοκλώνη και η εκκωφαντική σιωπή της εισαγγελίας για «περεταίρω ενέργειες».


7. Ο εξευτελισμός του OPEN και η εκπομπή του Κοκλώνη που θησαύρισε πουλώντας μαϊμού ταξίδια στο «μαγαζί» του Ιβάν Σαββίδη! Ο Θανάσης Τομαράς της Clever Holidays και οι «προστάτες» του trash παρουσιαστή που τον εγκαταλείπουν βλέποντας κακουργηματικές δικογραφίες να χτίζονται γύρω - γύρω για εικονικά τιμολόγια και εγκληματική οργάνωση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !