Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2024

Τσιμουδιά ο Βελόπουλος με διαταγή Ανδρέα! Η έρευνα της δικαιοσύνης για τον Καμμένο, τα $500 εκατ. που δόθηκαν για τα σαπάκια και ο κουμπάρος του συγκυβερνήτη με τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε την προπαγάνδα από το Alert.


edolio5 team

Σας είχαμε ενημερώσει για τα έργα και τις ημέρες που έρχονται πέριξ του «πατριώτη της κονόμας» και της επικύψεις που κάνει στα συμφέροντα που τον καθοδηγούν! 

Όλα βγαίνουν στο φως... πλέον χωρίς καμία σκιά! Ο λόγος για τον Βελόπουλο, τον αόρατο κουμανταδόρο του τηλεοπτικού σταθμού Alert, όπως αποκάλυψε ο π. στενότατος συνεργάτης του Άρης Σπίνος με τα SMS φωτιά που δημοσιοποίησε και φυσικά ο «Πατριώτης της Κονόμας» δεν τόλμησε να διαψεύσει.

Εδώ και λίγες μέρες ο έμπειρος δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης αποχαιρέτησε την παρουσίαση του δελτίου και «πετάχτηκε σε μια γωνιά» ως σχολιαστής. Πάρε το αυγό και κούρευτο! Η ανάγκη του μεροκάματου όλα τα ανέχεται. 

Την θέση του «έκλεψε» ο κουμπάρος του Πάνου Καμμένου, που το πρωί εργάζεται στην βουλή, έξω από το γραφείο του Βελόπουλου.

Αυτή είναι και η εξήγηση προφανώς που ο «πολέμιος» των συμφερόντων - πλην φίλων - Βελόπουλος δεν λέει κουβέντα για το μεγάλο σκάνδαλο που ερευνά η δικαιοσύνη αλλά αντίθετα με την πρώτη ευκαιρία, για όλα φταίει κατά Βελόπουλου λογική, η εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η διαταγή του Παπακυριακόπουλου στον Βελόπουλο είναι καθοριστική! «Μην τολμήσεις να τον αγγίξεις.»

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια «χτύπησε την πόρτα» στον τότε Υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τα περίφημα σαπάκια των 500 εκατ. δολαρίων, για το διαβόητο σκάνδαλο δηλαδή της αναβάθμισης 5 πεπαλαιωμένων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P- 3B Orion του πολεμικού ναυτικού όπου ερευνά τόσο τον π. υπουργό όσο και τον Αποστολάκη. 

Το θέμα αυτό είναι εξαφανισμένο από τον «ανεξάρτητο» Βελόπουλο! Οι λόγοι είναι πολλοί...

Η δικογραφία σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε ακουμπάει πολλά ΣΥΡΙΖαιικα κολλητάρια του περιβάλλοντος του π. υπουργού Άμυνας, στο οποίο συμμετείχε και ο Παπακυριακόπουλος όταν ο Καμμένος ήταν στο υπουργείο και αυτός στο γραφείο τύπου. Πιο μνημονικός δεν γίνεται!

Να σημειώσουμε ότι η έρευνα αυτή γίνεται με εντολή και εποπτεία της Αδειλίνη. Άρα έρχεται Αλερτική επίθεση σε βάρος της!

Οι αρχές της Δικαιοσύνης έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένα πρόσωπα, πολιτικά και ιδιώτες που φέρεται να διαμεσολάβησαν, γνωστούς εμπόρους όπλων όλων των καιρών και όλων των καταστάσεων, που τυχόν κρύβονται πίσω από τις προμήθειες αυτές που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και μάλιστα σε μια εποχή κατά την οποία η χώρα μαστιζόταν από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια!

Πέραν των δημοσίων προσώπων που λόγω ιδιότητας και κυβερνητικών θέσεων ελέγχονται ή θα ελεγχθούν και που προφανώς εκλήθησαν ήδη ή θα κληθούν από τους ανακριτές, εκείνο που έχει τη μέγιστη σημασία είναι να αποκαλυφθεί ΠΟΙΟΣ ήταν την εποχή εκείνη ο ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ συνομιλητής του Πάνου Καμμένου στα εξοπλιστικά και κατά ποσόν είχε εμπλοκή στα σαπάκια των 500 εκατ., μια προμήθεια που ο επίσημος εκπρόσωπος της Lockheed Ντένις Πλέσσας είχε χαρακτηρίσει ως ασύμφορη για την Ελλάδα!

Ποιος λοιπόν κρυβόταν από πίσω; Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός; Ποιος παριστάνει σήμερα ότι «δεν ξέρω, δεν είδα» ενώ η πιάτσα βοά ότι ο εν λόγω υπήρξε ο ιθύνων νους και ο μυστικός καθοδηγητής της συγκεκριμένης προμήθειας σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού! Τον ξέρει ο Παπακυριακόπουλος και ο Βελόπουλος ;

Εκτός από αυτό προβλέπουμε με τον νέο προπαγανδιστή της Ελληνικής Λύσης, που διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι καθορίζει πλέον την γραμμή του κόμματος να αποκτούν ασυλία και καμία 15αρια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργοί. Ένα πουλάκι μας είπε ότι την ώρα που παιζόταν βίντεο στον «αέρα» κατά την διάρκεια ενός δελτίου ειδήσεων και ενώ ακόμα ο Παπακυριακόπουλος δεν είχε «κλέψει» την θέση του Καψαμπέλη άρχισε να ουρλιάζει την ώρα του διαλλείματος στον αρχισυντάκτη του δελτίου Νίκου Τσιαμτσίκα επειδή διαφωνούσε με το βίντεο που έπεσε στον αέρα. Τότε ήταν απλώς ένας σχολιαστής!

Φωνές και ουρλιαχτά άνευ προηγουμένου! Το ίδιο πουλάκι μας είπε ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος το διάλλειμα κράτησε 4 φορές παραπάνω από ότι προβλεπόταν! Το βίντεο αφορούσε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μαθαίνουμε ο Παπακυριακόπουλος έχει στενότατη σχέση, μέχρι παρεξηγήσεως με τον Βελόπουλο και η δυνατότητα αυτή του δίνει το δικαίωμα να του μιλάει όχι μόνο στον ενικό αλλά και να του υπαγορεύει τα δελτία τύπου που βγάζει το κόμμα. Αν διαφωνεί ο Ανδρέας ο Κυριάκος τσιμουδιά!

Φυσικά ούτε κουβέντα και για τον Προκόπη Παυλόπουλο που υπέγραψε φαρδιά πλατιά την συμφωνία με τα Σκόπια από τον Βελόπουλο! Η κατρακύλα του Βελόπουλου σε μονοπάτια που έχουν αγκυλώσεις με το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν κάθε μέρα ξεπηδούν και δείχνουν τον πραγματικό του ρόλο, γεγονός που θα οδηγήσει και σε άλλες παραιτήσεις στελεχών που δεν δέχονται μια Ελληνική Λύση παράρτημα οικονομικών παραγόντων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !