Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2024

Το πληρωμένο συμβόλαιο του «λευκού κολάρου» που εξαργυρώνει γνωστός πολιτικός! Η «δολοφονία χαρακτήρα» της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη από το βήμα της βουλής και τα ΜΜΕ που ελέγχει το πιόνι - εκβιαστής.


Του Άρη Σπίνου 

Κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο αντιληπτό ότι ο πολιτικός - πιόνι υπόδικων για κακουργήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιχειρηματιών έχει αναλάβει το συμβόλαιο «δολοφονίας» χαρακτήρα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γεωργίας Αδειλίνη. 

Με την παραμικρή αφορμή, είτε υπάρχει είτε όχι αποτελεί μοναδικό φαινόμενο, η χυδαιότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Οι πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός λειτουργεί ως πιόνι οικονομικών συμφερόντων δεν είναι απλά φήμες αλλά μια ξεκάθαρη εικόνα που έχει πλέον οποιοσδήποτε τον παρακολουθεί όταν μιλάει στην βουλή, σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές που βγαίνει μόνο και μόνο σε συνεννόηση με τους προστάτες του για να καταφερθεί εις βάρος της.

Η αλήθεια είναι ότι ταυτόχρονα με τον πολιτικό αυτό που αναφέρεται με χυδαιότητα κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, την προηγούμενη ή την επόμενη μέρα ακολουθούν την ίδια τακτική και 2 - 3 πρωτοσέλιδα που συντάσσονται με το ίδιο κέντρο που τον χρηματοδοτεί με φανερό πλέον τρόπο.

Τα ίδια συμφέροντα προωθούσαν συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργό για την ανώτατη θέση που σήμερα έχει η κ. Αδειλίνη αλλά δεν τους βγήκε το... «γλυκό»! 

Οι αναφορές από τον πολιτικό σε βάρος της στοχεύουν στην «δολοφονία» του χαρακτήρα της και τον εκβιασμό της εκ μέρους του προκειμένου να εγκαταλείψει την προσπάθεια που κάνει η ίδια να οδηγήσει την δικαιοσύνη τους φίλους χρηματοδότες του συγκεκριμένου ανθρώπου, αφού εκκρεμούν κακουργήματα σε βάρος τους.

Στην χειρότερη περίπτωση επιδιώκει να επικοινωνήσει μαζί του  και να τον παρακαλέσει, προκειμένου να συναντηθούν όπως συνηθίζει να κάνει με άλλους ανώτατους δικαστικούς... για να μην ασχολείται μαζί τους όπως λέει ο ίδιος σε συνομιλητές του!

Μερικούς δικαστικούς, που ανήκουν στο σύστημα των φίλων του, τους παίρνει και στο κινητό όπως μαθαίνω και συνομιλούν για διάφορες εκκρεμότητες που έχει ο ίδιος ή οι φίλοι του και με κάποιους άλλους συναντιέται σε παραθεριστικούς προορισμούς τρώγοντας - πίνοντας και συζητώντας και για μια ανοιχτή δικογραφία που έχει αφού η βουλή έχει άρει την ασυλία του για την υπόθεση αυτή.

Σε μερικούς στέλνει και δώρα - προϊόντα υγείας με ταχυδρόμους γνωστούς δημοσιογράφους!

Έχουν γνώση όμως οι φύλακες!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !