Όταν η κόρη πολιτικού αρχηγού έχει κέφια! Από τα γραφεία του μπαμπά της στην βουλή όλο τρέλα, μπρίο και νάζι. Στα χνάρια της Ουρανίας Μιχαλολιάκου για το ποια θα μαζέψει πιο πολλούς οπαδούς στο Tik Tok. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.


edolio5 team

Όταν μας έστειλαν στο email σήμερα το πρωί από το Tik Tok το βίντεο που ανέβασε η κόρη πολιτικού αρχηγού δεν πιστεύαμε στα μάτια μας.
Μέχρι σήμερα κάτι τέτοια έκανε η Ουρανία Μιχαλολιάκου όταν ο μπαμπάς της μεσουρανούσε. Να λοιπόν που υπάρχει διάδοχος. Αναφερόμαστε στην κόρη του Βασίλη Στίγκα που από ότι μας είπαν βρίσκεται όλη μέρα στην βουλή και πηγαινοέρχεται από διάδρομο σε διάδρομο, ολίγον στο εστιατόριο , στο καφενείο και στο γραφείο του μπαμπά. Τώρα αν πληρώνεται ή όχι θα σας γελάσω.

Στάθηκε λοιπόν μπροστά στο κινητό τηλέφωνο και από το γραφείο εντός της βουλής ανέβασε ένα βίντεο όλο το τρέλα μπρίο και νάζι και το μοίρασε στο Tik Tok. Ψάχνει οπαδούς για τον μπαμπά, φίλους για την ίδια δεν ξέρω ακριβώς να σας ενημερώσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι την ίδια ώρα εξαιτίας του Μπαμπά της όλοι οι βουλευτές είναι κατηγορούμενοι και με το ένα πόδι εκτός βουλής, η κοινωνία υποφέρει από την ακρίβεια αλλά μάλλον αυτά είναι μακρινές σκέψεις για την ίδια που ζει τα νιάτα της και την ομορφιά της.

Άλλωστε η ίδια όπως φαίνεται στο βίντεο διαλαλεί (γραπτώς παρακαλώ) ότι είναι κόρη προέδρου, κάνει την ζωάρα της στο γραφείο του.

Ο καθένας βλέπει και κρίνει. Κυρίως αυτοί που ψήφισαν τον Στίγκα και ακολούθησαν τις επιλογές κάποιου άλλου!



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !