Ο «επαναστάτης» δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και τα καραγκιοζιλίκια με ένα πούλμαν πάνω στο γκαζόν! Η γελοία διαμαρτυρία της πλάκας για να καταγγείλει τα «συμφέροντα» της παραλίας και η σιωπή του για τους τόνους τσιμέντου και τις αυθαίρετες σιδερένιες κατασκευές στην «Ακτή του Ήλιου».

edolio5 team

Το είδαμε και αυτό.

Μετά το κομπρεσσέρ που είχε πάρει ανά χείρας φορώντας στενό παντελόνι και πουκαμισάκι Φεραγκάμο και γκρέμιζε πατώματα καφετέριας τώρα πήγε και έβαλε το λεωφορείο του δήμου πάνω στο γκαζόν μπροστά στην παραλία για να καταγγείλει τα «συμφέροντα» που κυριεύουν την περιοχή. Μια ενέργεια χωρίς καμία λογική αφού κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβολίζει ένα λεωφορείο και μάλιστα όταν βρίσκεται πάνω στο γκαζόν και γελάνε όχι μόνο οι τουρίστες που το βλέπουν αλλά και ο κάθε λογικός άνθρωπος.

Οι δημότες έχουν πληρώσει με το υστέρημα τους το πούλμαν αυτό για να βρίσκεται στους δρόμους και να μεταφέρει μαθητές στα σχολεία, ηλικιωμένους σε εκδρομές και πάντως όχι να ικανοποιεί τα βίτσια ενός δημάρχου που παριστάνει τον ακτιβιστή.

 Την ίδια ώρα δίπλα από το πούλμαν, χωρίς φυσικά να υπάρχει η παραμικρή καταγγελία εκ μέρους του δημάρχου, από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε, για την  μισθωμένη πλαζ Ακτή του Ήλιου στην οποία ο δήμος έχει δώσει άδειες λειτουργίας για τα καταστήματα που βρίσκονται εντός αυτής υπάρχουν δεκάδες τόνοι τσιμέντου πάνω στην παραλία και εκατοντάδες αυθαίρετες κατασκευές. Για όλα αυτά η ευαισθησία του Κονδύλη είναι αόρατη ;

Να πούμε ότι δεν τα είχε δει θα πούμε ψέματα αφού έχει πάει πολλές φορές ο ίδιος ως πελάτης να φάει και να πιεί εκεί! 




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !