Ο Μάριος Ηλιόπουλος και το Predator που άνοιξαν δουλειές στην Κατεχάκη! Τα συμφέροντα της ναυτιλίας, οι ανθυγιεινοί ανταγωνισμοί και οι κατά παραγγελία κασέτες της ΕΥΠ που κουβάλαγε ο «ψηλός» για τον «Mr Seajet» στον «κουμανταδόρο» του λιμανιού της Ραφήνας και στον πρόεδρο ΠΑΕ.


Του ειδικού συνεργάτη

Βρε τι μάθαμε Σαββατιάτικα από ένα πουλάκι που μας είδε στον ύπνο του και ζήτησε να μας συναντήσει. 

Μου είπε λοιπόν ότι ο πρωταγωνιστής των ημερών Μάριος Ηλιόπουλος είναι θύμα του Predator και της παρέας Λαβράνου. Απόρησα για τους λόγους και ζήτησα παραπάνω εξηγήσεις. Μου είπε για έναν ακτοπλοϊκό πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο λιμάνι της Ραφήνας και ότι ένας εκ των πολεμιστών είχε ζητήσει κατά παραγγελία να μαθαίνει ότι παραπάνω μπορεί για τον Μάριο Ηλιόπουλο. Τον μεταφορέα των κασετών στο εντολέα τον έκανε ένα ζευγαράκι που συνήθως κάνει αυτές τις δουλειές στην ΕΥΠ.

Πρόκειται για τον ψηλό και φιλενάδα του. Αυτή τώρα έχει φύγει από το μαγαζί της Κατεχάκη αλλά ο ψηλός παραμένει. Όπως μου είπαν τελευταία φορά συναντήθηκαν σε ένα καφέ στο Κολωνάκι για μια άλλη παραγγελία που έχει σχέση πάλι με τον Μάριο και τα ποδοσφαιρικά.

Τώρα βέβαια μην με ρωτάτε να σας πω αν αυτά που μου είπε το πουλάκι αληθεύουν 100% ή όχι! Ποιος μπορεί να ξέρει ; Το επιπλέον ερώτημα που προκύπτει είναι αν ο Ηλιόπουλος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής των παρακολουθήσεων ή επειδή μιλούσε με άλλον που ήταν στο στόχαστρο προέκυψε και η δίκη του «συμμετοχή». 

Τελικά φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή θα έχει πολύ ψωμί . Εδώ είμαστε εμείς για να μαθαίνουμε και να γράφουμε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !