Το ΚΙΕΦ αλωνίζει στην Θράκη και η ΕΥΠ στην περιοχή... ξύνεται! Υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης (4 χρόνια νωρίτερα!) η Κυρά Λένα μετά τον «αποκεφαλισμό» της από την διεύθυνση κατασκοπίας. Το ερωτευμένο «σατανικό» ζευγάρι της Θράκης (Δημήτρης + Μαρίνα) και οι ανύπαρκτες πηγές πληροφοριών. Η «Μαντάμ Μπουντουάρ» που ζει και αναπνέει από το σύστημα Ρουμπάτη.


Του ειδικού συνεργάτη

Τα πράγματα στην Θράκη γίνονται επικίνδυνα και κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τον Εθνικό τους ρόλο. Το ΚΙΕΦ αλωνίζει και σε 2 νομούς της Θράκης εξελέγη πρώτη εκλογική δύναμη βάζοντας εθνικές  διεκδικήσεις στο μέλλον σε βάρος της Ελλάδος με βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα όμως άνω κάτω και πάλι η πολύπαθη ΕΥΠ στην πιο ευαίσθητη Εθνικά περιοχή της Ελλάδας την Θράκη εξαιτίας της ατολμίας της Διοίκησης της ΕΥΠ να προβεί σε ουσιαστικές αλλαγές προσώπων που εδώ και χρόνια όχι μόνο έχουν φανεί κατώτεροι των προσδοκιών αλλά και έχουν μεθοδεύσει την σταδιακή αποψίλωση των μονάδων σε Κομοτηνή και Ξάνθη κατά το ρητό που λέει ότι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις λοιπόν προκάλεσε στα μεσαία κλιμάκια της ΕΥΠ ο εξαναγκασμός σε παραίτηση της πρώην πλέον Διευθύντριας Κατασκοπίας Κυρά-Λένας όπως αποκαλύψαμε. Ήδη όπως μάθαμε υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης (!) 4 χρόνια νωρίτερα αφού πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Κατεχάκη ως απλή υπάλληλος όταν μέχρι εχθές ασκούσε ουσιαστικά χρέη διοικητή.

Πολλά από τα πουλέν της που είχαν απολαύσει εξουσία και πολλοί εξ αυτών είχαν κάνει και κατάχρηση έχουν τρομοκρατηθεί για τις επικείμενες αλλαγές από τον άτολμο Δεμίρη ο οποίος εξακολουθεί -όπως διαδίδουν φίλα προσκείμενα στην Κυρά-Λένα άτομα- να άγεται και να φέρεται από το ελεγχόμενο από την γνωστή Πρεσβεία ενδουπηρεσιακό κύκλωμα του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη. 

Μάλιστα διαδίδουν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι πιέσεις από τα άτομα του κυκλώματος αυτού σε πολλούς αντιφρονούντες υπαλλήλους.

Με τα πρώτα αποτελέσματα να σκάνε στην Θράκη όπως μας ενημερώνουν έγκυρες αστυνομικές πηγές μας από την ακριτική αυτή περιοχή...

Ως γνωστόν όπως έχουμε γράψει στο edolio5 η διοίκηση της ΕΥΠ προ μηνών είχε αποφασίσει να σπάσει τη μονάδα της Κομοτηνής σε δυο τμήματα μεταθέτοντας τον ως τότε προιστάμενό της Κ.Δ.  στην νέα μονάδα της Ξάνθης προκειμένου να είναι σπίτι του και ορίζοντας με μεγάλη δυσκολία νέο προϊστάμενο στην Κομοτηνή, από τα κεντρικά στην Αθήνα ορμώμενο, αφού ουδείς είχε αιτηθεί για τη θέση σε σημείο οι κακές γλώσσες να λένε πως ο τότε Ξανθιώτης Υποδιοικητής της ΕΥΠ (Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλης) αναζητούσε πρόσωπα ακόμη και στις γραμματείες των Διευθύνσεων!

Τα τελευταία νέα αναφέρουν πως ο νεοδιορισμένος προϊστάμενος Κομοτηνής αιτήθηκε να φύγει από τη Θράκη εξαιτίας του Κ.Δ. από την Ξάνθη με τον οποίο ήρθε σε άγρια σύγκρουση καθόσον ο δεύτερος εξαρχής δεν είδε με καλό μάτι τον ερχομό του και κυρίως την απομάκρυνση του από την μέχρι τότε θέση του. Για την ιστορία μαζί του είχε μετατεθεί στην Ξάνθη και η επί σειρά ετών συμβία του μεταφράστρια Τουρκικής (με μετριώτατες γνώσεις της γλώσσας) Μ.Κ. η οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες και χειραγωγεί άριστα τον Κ.Δ.. 

Στα πηγαδάκια της Ξάνθης σχολιάζεται η άρνηση αστυνομικών της περιοχής να αποσπασθούν στην εκεί μονάδα της ΕΥΠ εξαιτίας του ζεύγους και της αλαζονικής συμπεριφοράς τους. Στο μεταξύ η η συμβία εμπνεύστηκε ένα νέο σχέδιο.

Ο εραστής να αναλάβει εκ νέου την Κομοτηνή και εκείνη να γίνει επιτέλους προϊσταμένη (παρότι μεταφράστρια) στην Ξάνθη και έτσι να αυγατίσουν οι μισθοί στο σπίτι και με όλα τα παρελκόμενα που μεταφράζονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ λόγο μυστικών κονδυλίων εξαιτίας υποτιθέμενων πληροφοριοδοτών στην ευαίσθητη περιοχή.

Οι πληροφορίες βέβαια που αγοράζονται είναι παραμυθένιες αφού επί της ουσίας κανένα δελτίο πληροφοριών δεν έχει επιφέρει καμία γνώση στο τι συμβαίνει στην περιοχή.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που το ζεύγος αυτό προκρίνοντας το ίδιον συμφέρον έχει υποσκάψει τη θέση ενός διοικούντος στη Θράκη οδηγώντας τον στην έξοδο.Την εποχή που Διοικητής ΕΥΠ αναλάμβανε ο Ρουμπάτης, ο Δ.Κ. είχε διαβάλλει υπηρεσιακά τον τότε προϊστάμενο της Κομοτηνής Γ.Γ. (με Διδακτορικό στην Τουρκολογία) για αντιτουρκικές εθνικιστικές κινήσεις στα Πομακοχώρια με αποτέλεσμα ο Ρουμπάτης να τον κυνηγήσει υπηρεσιακά και να τον εξοντώσει με αποτέλεσμα να τον οδηγήσει σε μετάταξη στον Δήμο Αβδήρων.

Μετά ήρθε η σειρά της γνωστής Α.Ρ. που επίσης το «σατανικό ζεύγος» έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνσή της με μεγαλύτερη απόδειξη ότι λίγους μήνες μετά το ζεύγος ανέλαβε τα ηνία στην μονάδα Κομοτηνής με τα γνωστά αποτελέσματα που γελάει ακόμα μέχρι σήμερα το Τουρκικό Προξενείο που αλωνίζει.

Όπως λένε στο edolio5 ανώτατα στελέχη της ΕΥΠ οι πήγες της Υπηρεσίας εξαφανίσθηκαν, οι μουσουλμάνοι γελάνε πίσω από την πλάτη του Δημητράκη με το σακίδιο (έτσι τον αποκαλούν) και τελικά όλοι καλά περνάνε καθήμενοι στις ασφαλείς πολυθρόνες τους. Υπενθυμίζουμε πως στις μεγάλες επιτυχίες του εν λόγο πράκτορα συγκαταλέγεται η προστασία και παραμονή στην μονάδα της μεταφράστριας (λέμε τώρα) τουρκικών κυρίας Α.Α. η οποία στον τελευταίο διαγωνισμό προσλήψεων της ΕΥΠ απέτυχε παταγωδώς! Την κράτησαν όμως σαν ειδική εξωτερική συνεργάτιδα με ένσημα του ΙΚΑ! Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις μυστικές υπηρεσίες της Ουγκάντα.

Γι αυτά όλα κομπάζουν ο Δημητράκης και η Μαρίνα πως έχουν τις πλάτες της Μαντάμ-Μπουντουάρ και δεν φοβούνται κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι μετά την σφαγή της Κυρά - Λένας η Μαντάμ Μπουντουάρ έχει πάρει τα πάνω της! Πότε άλλωστε δεν είχαν καλές σχέσεις.

Επειδή όμως δεν μιλάμε για το καφενείο του Λέπουρα στην Ομόνοια αλλά για την ΕΥΠ μήπως είναι καιρός να σκύψει σοβαρά η Διοίκηση της Υπηρεσίας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που είναι και πολιτικός της προϊστάμενος πάνω από τους 3 νομούς της Θράκης και να επανεξετάσουν τα πρόσωπα και τις υποτιθέμενες γνώσεις και δεξιότητές τους με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα;

Αυτό βέβαια έχει ως προϋπόθεση να ξηλωθεί το σύστημα Ρουμπάτη που αποτελεί την αόρατη διοίκηση της Κατεχάκη που έχει απλώσει τα πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα.

 Διότι ποιος μπορεί να φαντασθεί πως ένας υπάλληλος που τόσα χρόνια δεν φρόντισε να μάθει ούτε λέξη στα τουρκικά ενώ συμβιώνει με δήθεν τουρκομαθή, απέκτησε τη δύναμη να διορίζει και να παύει προϊσταμένους μονάδων της ΕΥΠ στην Θράκη,διαλύοντας τελικά κάθε πληροφοριακή συνέχεια και δυνατότητα. Εκτός κι αν αυτό είναι επιδίωξη του συστήματος της γνωστής Πρεσβείας που ελέγχει την Μαντάμ-Μπουντουάρ και τον υπασπιστή της - υποδιευθυντή της, τον γυμναστή Π.Μ..

Είναι βέβαιο ότι μετά την πρόωρη συνταξιοδότηση της «Σιδηράς Κυρίας» Λένας, θα έχουμε πολύ σοβαρές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Υ.Γ. 

Εμείς εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώνουμε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !