Ο άγνωστος πόλεμος σε βάρος του Ροδίτη επιχειρηματία Μαργέλλου και του Αθηναίου «Βασιλιά» της εστίασης! Το Beach Bar στην Ρόδο με τις ξαπλώστρες μέσα στην Θάλασσα και τα πληρωμένα ρεπορτάζ στα ΜΜΕ από τον αντίπαλο ιδιοκτήτη εστιατορίων που θέλει να εκδικηθεί για τα μάτια μιας γυναίκας.


edolio5 team

Σήμερα το edolio5 θα σας αποκαλύψει αυτά που έχουν κουκουλωθεί πίσω από τον πόλεμο που γίνεται το τελευταίο 24ωρο και όλη η Ελλάδα μιλάει για ένα πολύ γνωστό beach bar της περιοχής, το «Santa Marina», ιδιοκτησία της εταιρείας «Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ», το παραλιακό κομμάτι του οποίου σφραγίστηκε χθες το πρωί από την Κτηματική Υπηρεσία και την αστυνομία.



Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες, ο δήμος Ρόδου διέταξε τη σφράγισή του, καθώς δεν είχε νόμιμη άδεια λειτουργίας, έδωσε όμως προθεσμία για την απομάκρυνση του εξοπλισμού.


Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η αιτία του πολέμου και το ιδιοκτησιακό καθεστώς που βρίσκεται πίσω από την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Η «Μαργέλλος Εμμανουήλ και ΣΙΑ ΟΕ» δεν είναι μια οποιαδήποτε εταιρεία αφού φέρεται να διαχειρίζεται πολλές επιχειρήσεις. Μάλιστα όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του edolio5, η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αναλάβει την εκμετάλλευση του κυλικείου της Βουλής έως το 2021. Ο διαχειριστής της εταιρείας Μανώλης Μαργέλλος πρόκειται για ένα γνωστό όνομα στην εγχώρια επιχειρηματική ελίτ με πολλές γνωριμίες κυρίως στην Νέα Δημοκρατία.

Ιδιοκτήτης των καταστημάτων «Ronda», «Santa Marina» και «Soho», το 2022 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιά του Φένια Παπασταμάτη στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο πόλεμος του ιδίου με έναν γνωστό επιχειρηματία της Αθήνας όπου έχει και αυτός καταστήματα εστίασης και άριστες προσβάσεις στα ΜΜΕ ξεκίνησε όταν ο δεύτερος θέλησε να κάνει επιχειρηματική απόβαση στην Ρόδο αλλά αυτή στέφθηκε με αποτυχία αφού βρήκε τοίχο πάνω στα συμφέροντα της οικογένειας Μαργέλλου. Η μεγάλη αιτία όμως πολέμου όπως μαθαίνουμε είναι τα μάτια μιας γυναίκας! Ο Αθηναίος ορκίστηκε να του κάνει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !