Η «κουασιμόδος» του Αλίμου και ο εραστής δημοσιογράφος! Γελάνε και τα κοχύλια της παραλίας με το μεγάλο έρωτα της γιαγιάς με τον ρεπόρτερ που πέταξαν με τις κλοτσιές από το κανάλι επειδή την έπεσε σε νεαρή στο ασανσέρ μεθυσμένος.


edolio5 team

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά ούτε ύψος! Γιατί εάν τα κοιτούσε αυτά τα δύο η «κουασιμόδος» του Αλίμου δεν θα είχε καμία τύχη για να ζει το μεγάλο έρωτα με τον δημοσιογράφο της. 

Εδώ που τα λέμε και το παλικάρι δεν είναι καλύτερο από αυτήν αλλά δεν είναι σαν αυτή. Έχει τις αμαρτίες του. Από το να την πέφτει σε όποια βρει μπροστά του μέχρι το να γίνετε χάλια κάθε μέρα είναι μια καμπούρα δρόμος. Η μεγάλη πλάκα ότι και οι 2 περηφανεύονται για την αγάπη τους. Εκείνη μέχρι εχθές δεν είχε τσιγάρο να καπνίσει. 

Σήμερα και τις κόρες προίκισε και σπίτι αγόρασε και καινούριο αυτοκίνητο. Ότι έχει μια ταμίας εγκληματικής οργάνωσης. Δίνει εκεί που πρέπει και κρατάει και αυτή το μεροκάματο της. Αυτός αφού έφυγε κλοτσηδόν από το σπίτι που έμενε με την πρώην του αφού δεν άντεξε τα καμώματα του έχει σπιτωθεί με την γιαγιά και τον χαρτζιλικώνει - τσιγαρώνει.

Να τους δείτε να φιλιούνται στο στόμα και τι στον κόσμο. Υπομονή! 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !