«Πόρτα» στον Ισ. Ντογιάκο από τον Μαρινάκη για πρόεδρο στην ΕΠΟ! Ο π. εισαγγελέας του Α.Π. πριν το βέβαιο φιάσκο απέσυρε την υποψηφιότητα του για να μην ξεφτιλιστεί. Ο Γκαγκάτσης μοναδικός υποψήφιος με στήριξη Σαββίδη και προέδρου του Ολυμπιακού. «Δεν θέλω απλά να τους κερδίσουμε, θέλω να ξεφτιλίσουμε το σύστημα της ΑΕΚ».


Του ειδικού συνεργάτη

Περίμενε χρόνια την ευκαιρία. Του δόθηκε και την άρπαξε από τα μαλλιά. Ζύγισε τα δεδομένα και δεν δίστασε να συμμαχήσει με τον Ιβάν Σαββίδη για να αναδειχθούν μαζί νικητές στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ. Από μόνος του δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Δεν είχε πια τη δυναμική προ δεκαετίας, που έκανε περίπατο στις Ενώσεις. Το ίδιο όμως ίσχυε και για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

«Είναι ευκαιρία να καθαρίσουμε τον Μελισσανίδη και την ΑΕΚ από την ΕΠΟ». Στις 22 Ιουλίου θα το καταφέρουν και επίσημα. Το φλερτ ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες. Ο Σαββίδης έκανε την πρώτη κίνηση. Ο Μαρινάκης δεν άργησε να συμφωνήσει. Οι επαφές έγιναν με άκρα μυστικότητα. Έτσι πραγματοποιούνται πάντα τα μεγάλα και τα πετυχημένα deal. Αυτά που ρίχνουν την αντίπαλη πλευρά, τον ανταγωνιστή, στο καναβάτσο και προκαλούν την ήττα του. Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε ο Μαρινάκης άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Μελισσανίδη.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Μαρινάκης είπε πριν το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φιορεντίνα (1-0) σε προσφιλές του (και πασίγνωστο) πρόσωπο για την ΑΕΚ και τους υποστηρικτές της στις εκλογές: «Δεν θέλω απλά να τους κερδίσουμε, θέλω να ξεφτιλίσουμε όλο το σύστημα της ΑΕΚ…». Θέλει νίκη Γκαγκάτση με συντριπτικό υπέρ του ποσοστό. Και είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει. Αρκετοί πρόεδροι Ενώσεων, που μέχρι πριν από λίγες ημέρες υποστήριζαν την ΑΕΚ, προσπαθούν να ανέβουν στο άρμα των νικητών. Τρέχουν να προλάβουν. Η ξεκάθαρη ήττα του Μελισσανίδη στις εκλογές, την οποία θέλει ο Μαρινάκης, φαίνεται πως έρχεται πολύ γρήγορα. Ίσως πιο πριν και από τις αρχικές προβλέψεις. Το «ντέρμπι» για τις εκλογές έληξε πριν καν αρχίσει. Από τα αποδυτήρια.

Τις τελευταίες ώρες «έτρεξε» το όνομα του Ισίδωρου Ντογιάκου ως πρόταση της ΑΕΚ προκειμένου ο Μαρινάκης να πειστεί ότι πρέπει να το στηρίξει. Σύμφωνα με όσα έμαθε το edolio5 ο μεγαλοεφοπλιστής δεν δέχτηκε ούτε ραντεβού με τον π. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Τρεις παράγοντες θα εκπροσωπήσουν τον Ολυμπιακό στην νέα εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ. Δύο πρόεδροι Ενώσεων, που είναι πολύ έμπειροι και ένας εκπρόσωπος Ένωσης από τη Νότια Ελλάδα. Δεν αποκαλύπτουμε τα ονόματα τους. Είναι νωρίς. Ο εκπρόσωπος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μαρινάκη. Ο ένας από τους δύο προέδρους θα γίνει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας στο πλευρό του Γκαγκάτση. Όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι θα είναι του ΠΑΟΚ. Κανένας από την ΑΕΚ. Σύντομα θα επανέλθουμε με άλλο αποκαλυπτικό και εξίσου πικάντικο ρεπορτάζ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !