Ο καναλάρχης του τηλεμάρκετινγκ που είναι εθισμένος στις 13χρονες! Η ερωτική σχέση με κόρη γνωστής δημοσιογράφου συνεργάτιδας του, τα ροζ βίντεο και η αμύθητη περιουσία που έχει γράψει στην μαμά και την θυγατέρα για να μην μιλήσουν. Η εταιρεία που αγοράζει ότι χάνει σε πλειστηριασμό ο ίδιος που έχει ως κύρια μέτοχο την «πεθερά» του.


Του ειδικού συνεργάτη

Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος καναλάρχης λόγο των παραβατικών συμπεριφορών κατά το παρελθόν αλλά και των εκκρεμοτήτων που έχει σήμερα από την δικαιοσύνη, παλαιότερα είχε εμπλακεί η κόρη του σε παραδικαστικό κύκλωμα, βρίσκεται συνεχώς υπό στενή παρακολούθηση με φυσικό και τεχνικό τρόπο από τις αρχές. 

Όπως έχει προκύψει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει ερευνητές κρατικών υπηρεσιών, έχει γίνει αντιληπτό ότι ο ίδιος διατηρεί ερωτική σχέση με την κόρη, στενής συνεργάτιδας του, πρώην δημοσιογράφου, που είχε ενεργό ρόλο όταν ο ίδιος διατηρούσε ενημερωτικούς σταθμούς. 

Αυτό που προκύπτει όμως από τις συνομιλίες είναι ότι αυτή η σχέση με την νεαρή κοπέλα έχει μεγάλο παρελθόν που χρονολογείται από τότε που ήταν 13 ετών. Προκύπτει επίσης από τις ίδιες συνομιλίες ότι η «μικρή» πήγαινε μαζί του με την θέληση της και με την απόλυτη γνώση της μητέρας της.

Τα χρόνια πέρασαν και η σχέση αυτή πλέον έχει επισημοποιηθεί και έχει γίνει γνωστή σε όλους που συναναστρέφονται τον ιδιόρρυθμο καναλάρχη αφού σχεδόν πάντα πλέον η ενήλικη σήμερα, είναι καθημερινά μαζί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες εξακριβωμένες πληροφορίες στο όνομα της έχει περάσει τεράστια ακίνητη περιουσία προκειμένου να μην την χάσει ο ίδιος εξαιτίας πλειστηριασμών λόγο χρεών. Μια εταιρεία που λαμβάνει μέρος στους πλειστηριασμούς, για να παίρνει τα ακίνητα που του ανήκουν, ανήκει κατά 100% στην μητέρα της νεαρής που ευκόλως αντιλαμβάνεται κάποιος ότι είναι εταιρεία που ανήκει στον ίδιο. 

Ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο όπως έχει πει η νεαρή στην μητέρα της ότι έχει βιντεοσκοπημένο υλικό με τις ερωτικές περιπτύξεις της ιδίας και του καναλάρχη.

Πριν λίγες μέρες σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας έγινε έντονος καυγάς μεταξύ της νεαρής και του ηλικιωμένου καναλάρχη όπου εκείνη τον έβρισε χυδαία. Μετά το επεισόδιο, αυτός τηλεφώνησε στην μητέρα της και παραπονέθηκε για την συμπεριφορά της κόρης της. 

Οι σχέσεις του ιδίου με ανήλικες ως πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας και πρόσφατα σε πολύκροτη δικαστική υπόθεση χωρίς όμως να του απαγγελθούν κατηγορίες. Το ερώτημα που γεννιέται είναι πότε άκουσαν και έμαθαν οι έχοντες την ευθύνη να ενημερώσουν την εισαγγελία για τα έργα και τις ημέρες του ιδιόρρυθμου καναλάρχη με την ανήλικη και τον ρόλο της μητέρας της ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !