«Σφάζει» πανικόβλητος την «αυλή» του με SMS (!) ο Στίγκας πριν τον πετάξει από την βουλή το εκλογοδικείο! Έδιωξε τον αστυνομικό Γιώργο Κλήμη από την φρουρά του και απαγόρευσε σε όλους να μιλάνε μαζί του. Η απόλυση του Σταύρου Καρβούνη (επιστημονικός συνεργάτης βουλευτή) και η συνέντευξη τύπου την Παρασκευή το μεσημέρι για τα έργα και τις ημέρες του Βασιλάκη.


edolio5 team

Τρεις λαλούν και 2 χορεύουν έχει γίνει πλέον το υπό διάλυση «μαγαζί» που μετράει μέρες μετά την απόφαση του εκλογοδικείου, που θα παραμείνει εντός του κοινοβουλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πέρα πάσης αμφισβητήσεως ο Στίγκας έδιωξε τον επικεφαλής της φρουράς του αστυνομικό Γιώργο Κλήμη και μάλιστα έστειλε SMS (!) από το γραφείο του σε όλους τους βουλευτές και τους συνεργάτες με αυστηρό ύφος:

«Σήμερα 29η Μάϊου του 2024 απηλλάγην των καθηκόντων του ο κ. Κλήμης Γεώργιος Παρακαλείστε θερμά με εντολή προέδρου από σήμερα και στο εξής ώστε να μην υπάρχει καμία σχέση και επικοινωνία με τον εν λόγω κύριο». Το edolio5 διατήρησε την σύνταξη, την γραμματική και το ύφος του SMS, - όπως μας μεταφέρθηκε από άνθρωπο που το έλαβε - που προφανώς οι γνώσεις αυτού ή αυτής που το έγραψε πρέπει να είναι Δευτέρας δημοτικού.

Όπως μάθαμε το πρωί της Πέμπτης ο Βασιλάκης κάλεσε στο γραφείο του τον βουλευτή Μιχάλη Γαυγιωτάκη και του ζήτησε να υπογράψει την απόλυση του επιστημονικού του συνεργάτη - δικηγόρου Σταύρου Καρβούνη. Αυτό έχει και ένα μικρό παρασκήνιο. 

Όπως μάθαμε την Παρασκευή, σε ξενοδοχείο της Αθήνας έχει προγραμματιστεί μια ομιλία από παραλίγο υποψήφιους ευρωβουλευτές του Στίγκα. Ανάμεσα στους ομιλητές είναι και ο Καρβούνης! 

Σύμφωνα με όσα μας είπαν η συνέντευξη τύπου (έτσι την ονομάζουν) θα ήταν ένας κρύος ιδρώτας για τον Στίγκα. Είναι προφανές ότι ο μικρός Βασιλάκης ήθελε να προλάβει!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !