Μόνο στο edolio5 το πόρισμα - βόμβα της ΑΑΔΕ! Εικονικά τιμολόγια 6.900.000 ευρώ εξέδωσε η εταιρεία FAST CAPITAL του Νίκου Κοκλώνη. Το κόλπο με τις εταιρείες μαϊμού που έφτιαχνε ο ίδιος και ο ανύπαρκτος συνεργάτης του Αλβανός Meta Armando που είχε ενσκαρκωθεί (!) στο πρόσωπο του «μπροστινού» με πλαστή ταυτότητα Halo Panajiot που ήταν υπάλληλος του τηλεπαρουσιαστή.


Του ειδικού συνεργάτη

Τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν και όσοι έχουν ρόλο στην δικαιοσύνη θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ακόμη όμως και τα κανάλια που φιλοξενούν τις παραγωγές του Κοκλώνη. 

Σήμερα το edolio5 αποκαλύπτει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορά τα έργα και τις ημέρες του Νίκου Κοκλώνη όπως αυτά παρουσιάζονται στο πόρισμα με ημερομηνία 9/4/2024 που στάλθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών και αφορά την έκδοση και λήψη εικονικών τιμολογίων ύψους 6.901.000 ευρώ. 

Επιπλέον, η ΑΑΔΕ με έγγραφο της προς το νομικό συμβούλιο του κράτους για «εξαιρετικούς λόγους» ζημίας του δημοσίου ζητά από το νομικό συμβούλιο να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας. Να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά εκκρεμεί το πόρισμα εκκρεμεί το πόρισμα του επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, στο οποίο κατανομάζει τον Νίκο Κοκλώνη ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης που είχε στήσει, πάντα σύμφωνα με το πόρισμα εταιρείες με σκοπό την φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ όπως έχει αποκαλύψει με αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5. 

Ας έρθουμε όμως στα νέα «έργα και ημέρες» του τηλεπαρουσιαστή που αυτή την φορά εμπλέκεται ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας FAST CAPITAL. Όπως προκύπτει από το πόρισμα των 56 σελίδων που έχει στην διάθεση του το edolio5 ύστερα από ενδελεχή και πολύμηνη έρευνα των ελεγκτών της ΑΑΔΕ που υπέβαλαν την έκθεση τους στις 14/3/2024 προς την εισαγγελία πρωτοδικών, ο Νίκος Κοκλώνης με συνεργάτες του, ένας εξ αυτών ανύπαρκτο στην κυριολεξία πρόσωπο και ένα άλλο που κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία του ανύπαρκτου προσώπου έλαβαν και εξέδωσαν από 3 εταιρείες εικονικά τιμολόγια 6.901.000 ευρώ. 

Οι εταιρείες αυτές είναι 

  1. ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΣΙΑ Ε.Ε. όπου το ποσό της εικονικής συναλλαγής ανέρχεται σε 470.000 ευρώ 
  2. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΙΚΕ - EASY STARTER όπου το πόσο της εικονικής συναλλαγής ανέρχεται σε 3.596.000 ευρώ 
  3. ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΕΔΟΥΣΑ ΜΙΚΕ όπου το ποσό της εικονικής συναλλαγής ανέρχεται σε 2.834.000 ευρώ 
Αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία είναι η μνεία που γίνεται στην αναφορά αυτή για άλλες μηνυτήριες αναφορές που έχουν υποβληθεί σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη από τις φορολογικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο υπάλληλος που έχει προταθεί από την ΑΑΔΕ ως μάρτυρας των ισχυρισμών του πορίσματος είναι ο Παπαμβουλάκης Γεώργιος. 

Ο φορολογικός έλεγχος που έγινε στην εταιρεία FAST CAPITAL ΜΙΚΕ κατά τα έτη 2016 έως το 2022 διενεργήθηκε εκτός από τον προτεινόμενο ως μάρτυρα και από 2 ακόμη πρόσωπα. Επρόκειτο για την Βαρλάμη Αλεξάνδρα και τον Ακουμιανάκη Νικόλαο.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την έκθεση των ελεγκτών σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αν συνέβαιναν θα είχε κινητοποιηθεί το σύμπαν. Η εταιρεία Λογισμικό Μέδουσα ΜΙΚΕ η οποία χρησιμοποιήθηκε ως κύριο όχημα για την έκδοση των εικονικών τιμολογίων ήταν δημιούργημα του Νίκου Κοκλώνη ο οποίος είχε βάλει ως διαχειριστή τον Meta Armando ο οποίος είναι ανύπαρκτο πρόσωπο καθώς ο αριθμός διαβατηρίου (BJ3613296) ανήκει σε κλεμμένο διαβατήριο νεαρής γυναίκας Αλβανικής καταγωγής.

Εδώ τώρα τραβάμε τα μαλλιά μας! Ένας άλλος αλλοδαπός ο Halo Panajot που γεννήθηκε στην Αλβανία σε μια τυχαία σύλληψη που έγινε σε βάρος του βρέθηκε να έχει μαζί του το διαβατήριο του ανύπαρκτου Meta Armando με την φωτογραφία την δίκη του. Τώρα αρχίζουν τα ωραία! 

Ο Panajot κατά τα έτη 2013-14 εργαζόταν ως μισθωτός στην εταιρεία FAST GROUP ΜΙΚΕ της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος και διαχειριστής ήταν ο Νίκος Κοκλώνης.


Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !