Τρίτη, Μαΐου 28, 2024

Ο Μητσοτάκης δεν τον ξέρει! Ο Νίκος Γεωργιάδης μαζί με τον Αμερικανό Σταν Γκρίνμπεργκ (που κανείς δεν γνωρίζει ποιος τον πληρώνει) μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου μέρα - νύχτα και αναλύουν όλες τις δημοσκοπήσεις και χαράσσουν την προεκλογική γραμμή των Ευρωεκλογών.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι πληροφορίες μου δεν πέφτουν πότε έξω και είμαι σίγουρος ότι και τώρα  έχουν δίκιο.

Μου λένε λοιπόν, ότι ένα εκ των πλέον κομβικών και επιδραστικών προσώπων στην χάραξη της προεκλογικής γραμμής της κυβέρνησης είναι ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού επί 40 χρόνια από την εποχή του Κολλεγίου Αθηνών, Νίκος Γεωργιάδης που είχε τις γνωστές ποινικές ταλαιπωρίες με έναν νεαρό του εξωτερικού και παρά την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του απόλαυσε τον αέρα του αθώου στο εφετείο λόγο παραγραφής του αδικήματος!

Οι ίδιες πηγές μου αναφέρουν ότι ο Ν. Γεωργιάδης, που σημειωτέον ήταν εκείνος που είχε διαμορφώσει το στρατηγικό και επικοινωνιακό πλαίσιο του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, είναι το πρόσωπο που μαζί με τον αμερικανό Σταν Γκρίνμπεργκ, που ακόμη η κυβέρνηση δεν έχει δώσει εξηγήσεις για το πως και από που πληρώνεται, φέρεται να επεξεργάζεται τα ευρήματα όλων ανεξαιρέτως των δημοσκοπήσεων, τις τάσεις και τις κυλιόμενες σε καθημερινή βάση.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !