Πω-πω-πω ένα βίντεο που ήταν κρυμμένο 15 χρόνια! Όταν ο Γεωργιάδης «ξέχασε» ότι πωλούσε 20 ευρώ τις επιστολές του Χριστού και μαζί με τον Μητσοτάκη, «δολοφονούν τον χαρακτήρα» του Κυριάκου Βελόπουλου επειδή αυτός έδινε παρόμοιο βιβλίο δωρεάν πριν 8 χρόνια.


edolio5 team

Αυτό που έχει γίνει από την Πέμπτη το βράδυ στο διαδίκτυο μετά την εκπομπή «Ανατρεπτικό» στο Alert Tv δεν έχει προηγούμενο! 

Η εκπομπή παρουσίασε βίντεο όπου έδειχνε τον Άδωνι Γεωργιάδη να διαλαλεί την πραγμάτια του πριν από 15 χρόνια. Ένα βιβλίο του συγγραφέα Αγγέλου Σακέτου που αναφερόταν στις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Ναι καλά διαβάσατε! Όλο αυτό το αφήγημα που αποτελεί το μοναδικό «πολιτικό επιχείρημα» σε βάρος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου που χρησιμοποιεί η ΝΔ προκειμένου να αποδομήσει την πολιτική του οντότητα. Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά αφού αναφέρεται χωρίς ίχνος μοντάζ και στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως είναι πολιτικός απατεώνας όποιος εμπορεύεται τις επιστολές του Ιησού. Πέρα του γεγονότος περί της αληθείας αυτών των επιστολών που βρίσκονται στην μονή Αγίου Διονυσίου στο Άγιο Όρος, ο Μητσοτάκης θα πρέπει πλέον ή να διαγράψει τον Άδωνι Γεωργιάδη αφού δεν μπορεί να έχει έναν πολιτικό απατεώνα κατά τα δικά του λεγόμενα ως αντιπρόεδρο στο κόμμα του ή να ζητήσει συγνώμη από τον Κυριάκο Βελόπουλο. Το βίντεο αυτό που παρουσιάζει το edolio5 έχει γίνει Viral από την Πέμπτη το βράδυ στο διαδίκτυο. Αυτό όμως που προκύπτει από την υπόθεση αυτή είναι η συμπεριφορά μιας στοχευμένης και εγκληματικής πολιτικής δολοφονίας που γινόταν επί χρόνια και συνεχίζεται έως σήμερα σε βάρος ενός πολιτικού αντιπάλου της ΝΔ, με συνειδητά ψέματα και αποκρύπτοντας την αλήθεια του ιδίου επιχειρήματος που χρησιμοποιήθηκε ως πυρήνας αυτής της εκστρατείας κατά συκοφάντησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 εκπομπές της συστημικής τηλεόρασης επικοινώνησαν το πρωί της Παρασκευής με τον Άδωνι Γεωργιάδη για να τον ενημερώσουν για το βίντεο που είναι ήδη στον αέρα και τους παρακαλούσε να το «θάψουν». Το διαδίκτυο όμως - ακόμη ανεξάρτητο - όπως φαίνεται δεν δέχεται εντολές και φιλοξενεί σε εκατοντάδες προφίλ των κοινωνικών δικτύων το βίντεο αυτό.



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !