Όλα μαθαίνονται στην μικρή Αθήνα! Το ραντεβού της Λατινοπούλου για να μπει στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» με την μεσολάβηση του πατέρα της. Τι ζήτησε η ίδια και τι της απάντησαν. «Εγώ είμαι Leader και πρέπει να μου φερθείτε ανάλογα». Μια συνάντηση που έκρυψε.


Του ειδικού συνεργάτη

Αυτή η ριμάδα η Αθήνα είναι μια χούφτα άνθρωποι και όλα μαθαίνονται πριν σβήσουν τα φώτα της νύχτας!

Το χθεσινό ρεπορτάζ του edolio5 για την υπέρμετρη υποστήριξη των ολιγαρχών Μυτιλιναίου και Βαρδινογιάννη στο πρόσωπο της νεαρής Αφροδίτης ήταν η αιτία για να χτυπήσουν τα τηλέφωνα στην εφημερίδα μας και να μάθουμε ακόμα περισσότερα για το όμορφο κορίτσι. Έτσι μάθαμε και εμείς για το κρυφό μέχρι σήμερα, αφού η ίδια δεν το έχει ανακοινώσει ποτέ, ραντεβού που είχε με την «Ελληνική Λύση» προκειμένου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της. Αν τολμάει η Αφροδιτούλα, όπως την λένε οι φίλοι της ας το διαψεύσει! 

Την ώρα που η ίδια φτιάχνει την μια σφραγίδα μετά την άλλη παριστάνοντας την «εθνοσωτήρα» και τρανή ηγέτη ως νέα Μελόνι πραγματοποίησε ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να ενταχθεί στην Ελληνική Λύση με μια ζηλευτή θέση στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης. Όλα διαδραματίστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο των πρόσφατων Εθνικών Εκλογών. Με μεσολάβηση του πατέρα της και ενός πρωτοκλασάτου στελέχους που βρίσκεται δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλου έγινε το ραντεβού. Να σημειώσουμε ότι την ίδια περίοδο είχε «ζωντανό» αυτό που έχει φτιάξει και το ονομάζει κόμμα με ότι σημαίνει αυτό για την τύχη έστω και των λίγων ανθρώπων, φίλων της που την ακολουθούσαν πολιτικά. 

Στην συνάντηση αυτή η Αφροδίτη Λατινοπούλου έδειξε τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Social Media προκειμένου να πείσει τους συνομιλητές της πόσο είναι στα... πάνω της! «Εγώ είμαι Leader και πρέπει να μου φερθείτε ανάλογα». Οι συνομιλητές της, της θύμισαν ότι σχεδόν τελευταία βγήκε σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές που πήρε μέρος με την ΝΔ. «Μόνο 5.297 πήρες στους 107.000 που πήρε η Νέα Δημοκρατία στην εκλογική σου περιφέρεια. Μήπως πετάς στα σύννεφα ;» Οι προϋποθέσεις που τέθηκαν εκ μέρους της Ελληνικής Λύσης ήταν να ενταχθεί στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας προκειμένου να αποδείξει ότι η ένταξη της δεν είναι για την καρέκλα της βουλεύτριας αλλά για την ειλικρινή αποδοχή της στο νέο πολιτικό οργανισμό που επέλεξε, ως μοναδική λύση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και φυσικά να «κλείσει το μαγαζί» που είχε φτιάξει εξηγώντας με ντομπροσύνη και στους ελάχιστους που την ακολουθούσαν ότι δεν έχει πλέον λόγο πολιτικής ύπαρξης. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήθελε πρώτα όμως όπως φαίνεται να σιγουρέψει την καρέκλα και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει με τους «οπαδούς» της που προφανώς μέχρι εκείνη την συνάντηση δεν είχε ενημερώσει για τις επαφές που διατηρούσε. Αν αυτό δεν λέγεται πολιτικαντισμός τότε πως λέγεται. 

Η κουβέντα τελείωσε σε 15 λεπτά. Ιδού η Ρόδος ιδού και η διάψευση. Με προσοχή όμως γιατί όλα αποδεικνύονται.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !