«Εμφύλιος και αίμα» χωρίς έλεος στους «Κασιδιαρικούς» που μοιράστηκαν στον Μητσοτακικό Εμφιετζόγλου και τον Καρατζαφερικό Καμπούρη! Ο Κώστας Αντωνόπουλος, σύζυγος της δικηγόρου Βάσως Πανταζή που υπερασπίζεται τον έγκλειστο «κατακρεούργησε» τον Χαράλαμπο Γιώτη που είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ελεύθεροι Αθηναίοι» για την μεταγραφή του στον χρεοκοπημένο κατασκευαστή.

Του ειδικού συνεργάτη

Η φτώχια φέρνει γκρίνια και η μιζέρια ανέχεια! Αργά ή γρήγορα θα γινόταν αφού το φαινόμενο να πηδάνε από το καράβι για να μην πνιγούν είναι μια παλιά συνταγή.

Αυτό που συμβαίνει τούτες τις ώρες στο διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο με το «αίμα» που χύνεται ανάμεσα σε αυτούς που έχουν απομείνει γύρω από τον Κασιδιάρη και έχουν αυτομολήσει δεξιά και αριστερά για να υπάρξουν πολιτικά κάνοντας επιλογές, χειρότερες από το μαγαζί του Στίγκα αφού συμμετέχουν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές σε ανθυποκόμματα μηδενικής εκλογικής επιρροής (Καμπούρης!) ή ακόμα έχουν συμμαχήσει με υβριστές μέχρι εχθές του Κασιδιάρη. Η απελπισία είναι εμφανής ακόμη και στον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου (που είχε δηλώσει δημόσια ότι αν έμπαινε στην βουλή θα στήριζε τον Μητσοτάκη) που συμπεριέλαβε ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του τον Χαράλαμπο Γιώτη που είναι σήμερα, μετά την παραίτηση Κασιδιάρη από την δημοτική παράταξη στην Αθήνα λόγο... κολλήματος, επικεφαλής! 

Εδώ τώρα αρχίζει ο τραγέλαφος! Με δημόσια ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Κωσταντίνος Αντωνόπουλος σύζυγος της δικηγόρου Βάσως Πανταζή που είναι επικεφαλής της νομικής ομάδας που υπερασπίζεται τον Ηλία Κασιδιάρη, κατακεραυνώνει τον Χαράλαμπο Γιώτη προτείνοντας στους «Κασιδιαρικούς» να τον μαυρίσουν.

Να σημειώσουμε όπως έγινε γνωστό ακόμη και στον Καμπούρη (!) πήγαν στελέχη του Κασιδιάρη. Οι μεν ισχυρίζονται ότι θα υποστηριχθούν σε προσωπικό επίπεδο από τον έγκλειστο και οι δε ότι έχουν ήδη κάνει συμφωνία για την πολιτική τους μετακίνηση.




ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !