Ξεφτιλίζει την δικαιοσύνη και του αρέσει αφού στα δικαστήρια σέρνεται για να τον λυπηθούν και στις διακοπές πετάει! Τα κακουργήματα της «αγίας οικογένειας» Κοτσολιούτσου από το 2018, το φαγοπότι των 413.000.000 ευρώ, η δίκη που αναβάλλεται συνεχώς, η ξεφτίλα του κράτους και οι βόλτες του κυρ Δημήτρη με την «γουρούνα» στις Σπέτσες δικάβαλο με την κυρά Καίτη!


Του ειδικού συνεργάτη 

Δεν έχω καμμιά αντίρρηση η αγία οικογένεια των Κουτσολιούτσων να κάνει τις διακοπές της στις όμορφες Σπέτσες και να δουλεύει όλο τον κόσμο αφού σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει κράτος. Τόσα λεφτά άρπαξαν από μετόχους και δημόσια ταμεία. 413.000.000 ευρώ δεν τα λέτε και λίγα.

Διακοπές μπορούν να κάνουν ακόμα και όσοι κατηγορούνται για αδικήματα όπως η σύσταση συμμορίας κλπ. κλπ.

Το πρόβλημα το έχει τελικά η πολιτεία που σχεδόν 5,5 χρόνια μετά, από την αποκάλυψη του σκανδάλου της Folli Follie, δεν έχει φροντίσει να ξεκινήσει καν η δίκη της Αγίας οικογένειας.

Η οποία δίκη υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Όμως παρόλο που η ακροαματική διαδικασία σταμάτησε το χειμώνα του 2022, τώρα τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει και πάλι από το μηδέν.

Και όπως λένε έμπειροι νομικοί, στο edolio5 οι πρώτες αποφάσεις θα βγουν σε τουλάχιστον 2 χρόνια, θα ακολουθήσει εφετείο, Άρειος Πάγος κλπ.

Και όλα αυτά  όταν το Σκάνδαλο της Folli Follie αποκαλύφθηκε τον Μάϊο του 2018.

Έχουν περάσει δηλαδή από τότε 5,5 ολόκληρα χρόνια και ο πρωτεργάτης του σκανδάλου, δηλαδή ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, που όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, το edolio5 πίνει τον καφέ του και οδηγεί την «γουρούνα του», ακόμα δεν έχει δικαστεί.







Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος στις Σπέτσες, το Σαββατοκύριακο 26-27 Αυγούστου 2023. Συνεπιβάτης του η σύζυγός του Καίτη Κουτσολιούτσου