Έρχονται συλλήψεις! Το γραφείο ερωτικών ραντεβού που "κάρφωσε" τις 2 Βραζιλιάνες που δούλευαν για "ανταγωνιστή" και ο έμπιστος πληροφοριοδότης. Τα 13 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές τους και ο "πόλεμος" για τους καλούς πελάτες που πληρώνουν 1000 ευρώ την ώρα για "full υπηρεσίες".


edolio5 team

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών περίμεναν τις 2 συνοδούς πολυτελείας που θα ερχόντουσαν με την πτήση από Ζυρίχη. Η πληροφορία ήταν τσεκαρισμένη αφού ο πληροφοριοδότης της ΕΛΑΣ, συνεργάτης γραφείου ερωτικών ραντεβού είχε δώσει και άλλες "δουλειές" στο παρελθόν. "Οι κοπέλες δουλεύουν για τον... και τα ραντεβού στοιχίζουν 1000 ευρώ αφού η κόκα είναι στο πακέτο".Οι γυναίκες από τη Βραζιλία που ήρθαν στην Ελλάδα για να εργαστούν ως συνοδοί πολυτελείας φαίνεται ότι αποδείχθηκαν μοιραίες. Οι δύο 24χρονες Βραζιλιάνες Καλονές εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να έχουν στις αποσκευές τους 13 κιλά κοκαϊνης.

Οι αστυνομικοί που είχαν την ενημέρωση για τη δράση του κυκλώματος αυτού που φέρνει γυναίκες από τη Βραζιλία προκειμένου να βγάλουν χρήματα ως συνοδοί πολυτελείας, εντόπισαν τις δύο νεαρές Βραζιλιάνες το βράδυ της Πέμπτης (26/1).

Αφού ερεύνησαν τις αποσκευές τους οι αστυνομικοί βρήκαν σε αυτές να έχουν κρύψει 13,6 κιλά κοκαΐνης.