Έρχεται (;) κακουργηματική δίωξη για τον Βουλευτή Πάτση! Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή ζήτησε έρευνα ο επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων και διαφθοράς Χρήστος Μπαρδάκης.


edolio5 team

Έρευνα στην οικονομική εισαγγελία προκάλεσαν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, που διαγράφηκε από την ΚΟ της Ν.Δ. μετά τις αποκαλύψεις για επαγγελματικές του δραστηριότητες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων Χρήστος Μπαρδάκης ζήτησε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής τα πόθεν έσχες του βουλευτή. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι εξεταστεί το εάν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης από μέρους αξιόποινων πράξεων, όπως η φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης, βρέθηκε στη δίνη καταγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με τις οποίες εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. αλλά και την καταγγελία ότι είχε συνάψει συμβάσεις με απευθείας αναθέσεις με τα ΕΛΤΑ.